About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Monday, September 14, 2009

K.A.T Alumni Gathering - Photo Version

ada saja y x puas hati kan bila x letak pics..... so kalau ada yang kenal sesiapa di sini.. takat korang kenal jer la kannn... satu gambar di puncak brinchang masa 3peak xpdc kami....aku jumpa dlm facebook kwn aku.. yang lelain pun aku amik dr dia gak, so, Zul, jst happen ko baca nie.. tq for all pics yer...... untungnya x banyak pics aku... or else, aku akan gatal2 letak sebanyak mungkin muka sdr kat entri nie...
so, enjoy!


ini gambar sesampainya kami di puncak brinchang.. hujan.. semua kebasahan... hehehhee... but semangat setiakawan amat erat terjalin masa nie.. otak kunin, biru, ijao pasal kebasahan x timbul sebab semua letih...

si abang yang sangat sayangkan adiknya.. bila saja adik dia hilang sebab berjalan ngan aunties yang ramai sambil sembang n tengok baby, kejap jer dia dah sampai.. check on adik dia....

kaira ngan kek bday dari meja sebelah.. parents dia nk numpang makan pun cam x blh jer... si kaira ni la y salam dengan semua orang dlm restoran sebelum balik... hehheheheeee.. sooooo swweeeeeeeetttttttt!!!!

kaira y buat x berapa layan kat uncle duan....

last but not least!!! group photo... masa ni sumer anak dah berjaya pulang ke pangkuan ibu bapa... hehehehehhehe

psstttt: tahun ni agak skema gak..... tapi x ler seskema tahun lepas


8 comments:

13may said...

dam dam dumm...bunyik mercun :D

selamat hari raya :)

zonaku said...

hheheheheee.. aku bakal ada di penang jumaat nnti.. tunguuuuuuuuu!

HEMY said...

huhuuuu...bestnya dpt kumpul camtu..aku sangat sukeeeee

zonaku said...

sangat meriah...... umpama keluarga besar!

Yunus Badawi said...

Ko yg mana satu?

selamat pulang ke pangkuan keluarga. semoga selamat balik kg dan selamat hari raya. bila ko balik Bangi semula?

zonaku said...

hehehhee.. salah sorang dari y ramai2 tu ler........

insyaallah cadangnya ahad, 27 sept

eddie dewanaga said...

satu kenangan indah...

bila balik Penang??

zonaku said...

khamis mlm

Followers