About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Saturday, September 5, 2009

dalam dilema

cd player dalam keta dah lama rosak, aku survey, ada y dalm 2-3 ratus skali siap pasang. ada gak y cadang kan beli jer mp3 player cucuk kat tempat nyala rokok tu. murah jer dlm 20-30 hengget jer.

kalau aku bl cd player tu, sekali pasang jer, sumer cd lagu fav aku dah leh dgr

kalau beli mp3 player, murah, tp aku kene download lagu dlm pendrive, br leh pakai... aku bukan lah org y selalu download lagu. x minat plus x reti. huhuhuhuuuuu....
andai la ada y sudi download kan untuk aku.....

kalau x jadi beli y mana2 pun, adeq bakal jadi tukang carik channel radio ms atas hway nnti
heheheheheheehehhehe

16 comments:

Erina Asmawani said...

aku sudi donlodkan lagu2 tuk ko ;)

momentinlife said...

ha dh ade org sudi.. ape lg.. huhu

mynameisfahmi said...

Buatlah pilihan yang bijak...

HEMY said...

aku dgar yg cucuk mp3 tu kadang kacau enjin..hehehehe

Yunus Badawi said...

Ko balik raya esok dgn adeq? Kata hari tu dia balik dulu. Eloklah ada kawan kat sebelah buat teman . . .

eddie dewanaga said...

ikut trend je...

Yunus Badawi said...

Ko kata nak update hari2. Apa dah jadi? ngeh3x

cik seLamaH KunDang said...

ape lg.lyn radio ler..tgh hot lagu raya aper..nge!

s@yangh@sni said...

tak yah suruh aku...
aku lagi tak tahu...
ko pasang jer arr cd player tu..
2-3 ratus tu murah arrr...

hubby aku kuar 6-7 ratus..
buat pasang sume tu..
lagi harukan...

Ungku Nor said...

akak pun ada banyak lagu nih..
nak lagu apa?

metallica??
deep 'freakin' purple?
guns & roses???

hehehehe

zonaku said...

erina:
betul??? karang aku tuntut br tau!

moment:
hehehehe

fahmie:
masih dalam pertimbangan

HEMy:
ye ker?

YB:
hehehee.. ngn dia n 2 org lg kwn dia

zonaku said...

eddie:
tgk dl

YB:
itu aim bulan 8 daaa... dah tercapai pun

cik selamah:
atas hway kat area perak tu mana dpt siaran

s@y@ngh@sni:
ini y basic jer.. radio n cd player pun aku dah rs mahal.. 6-7 ratus...? x gamak aku..

kakUngku:
metalliza n guns n roses tu ada lagu raya ker?

eddie dewanaga said...

deep freakin purple...???

whoaa...!!!
where did u get the idea from..?


"...one too many wasted sunset,
one too many for the road,
and after dark,
the door is always open,
hoping someone else will show..."



.

zonaku said...

eddie:
bro, x paham????

dhomnirhahs said...

kalau ko nak lagu aku boleh bagi .. cakap je genre apa..

zonaku said...

hehehehehe...
ko la teman sejati.... x penah ilang kala aku perlukan...

Followers