About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Friday, September 4, 2009

plan nak balik raya

raya nnti aku akan balik bersama adeq n 2 kawannya

hhhhmmmmm...... adeii.. bawak anak org balik ni bukan mudah. tanggungjawab besar nie.

plan aku untuk 17 september 2009. Lps keja, amik rakyat2 di stesen komuter kajang. pukul brp diorg sampai, aku x tau. lab adeq abes kul 4... alamat lambat la dia sampai stesen kajang. nk soh aku p amik dia kat UM??? x perla.. jem!

kami akan berbuka posa bersama. 1st time aku akan bukak posa ngan adeq thn nie. aku mana leh x bukak posa ngan dia, cam x lengkap bulan ramadhan if x iftar ngan dia. aku ajak dia ke sungkai bloggers 2009, dia ada keja, bz katanya. untuk jamuan buka posa K*T lak, dia x sure, but most likely x ikut aku la... jamuan buka posa asputra aku x join, mahal n jauh!

mlm tu insyaallah akan diadakan tahlil untuk arwah ayah n kakyong.

lepas terawih n tahlil, aku bakal bertolak balik ke kampung halaman. disebabkan bro3 dah abeh studi, aku akan memikul tanggungjawab memandu.

Doakan mlm tu x hujan sepanjang perjalanan. andaikata Allah telah menetapkan bahawa mlm tu hujan, aku hanya akan bertolak selepas sahur supaya kami sampai awal pagi. aku x cekap memandu mlm esp kalau hujan. masalah silau dan aku suka tido time malam, heheheheheeheee....

bulan september ni, korang akan menyaksikan aku kurang aktif post entry.

3 comments:

INTAN said...

adikmu ambik cuti awal...jgn risau...mu balik kg..keje umah selesai termasuk kuih raya...kih3

John Iverson said...

Dalam dilema ke? nnt balik kampung hati2 k... balik ke mana sis?

eddie dewanaga said...

need a good rest before the journey.... insyaAllaah.

Followers