About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Monday, August 10, 2009

Wajah Yang Dirindui




aku kan dah beritahu nk memenuhi bulan ni ngan entry y banyak... jadinya.. dalam menyediakan entry, bila ketandusan idea... ini lah y aku masukkan...

Shahrul Faris.. dah berjalan, sangat berminat ngan telefon, dah ada tiga batang gigi...
raya ni nk beli apa ya kat dia..?? baby boy sangatla susah nk pamper ngan barangan.... aku hanya penah beli sehelai baju kat dia.... asyik2 mata aku bertumpu pada baju buat si kakaknya...
haiihhh... raya ni dia baru berusia setahun, beli kasut pun ok kannn????? dah dia blh jalan dah nie... tp kasut baby girl sungguh comel......!

11 comments:

Erina Asmawani said...

ala..comelnya! Nama anak buah kita sama, Faris.Budak nama Faris mmg comel2 kan? Hehe..

Bagi kasut yang ada bunyi2, mesti dia aktif jalan lepastu, pastu belikan baju melayu siap ngan sampin sekali ngan songkok..mmg hensem la Faris raya ni ;)

syah shah said...

memang susah nak cari barang baby for boys... kalau pergi kedai, asyik nampak gowns and dresses jaaa... Nak cari baju budak-budak lelaki memang sikit jaa choice... Geram betul... Heheheheheheh :D :D

adibah said...

Maybe boleh belikan 'capal' for kids.. mesti nampak ensem dengan baju melayu..

HEMY said...

beli kasut cam rugi sbb kejap je pakai..nnt dia besar..haaa..

kecik2 ni tkyah bg adiah kot..bg je duit..ahahaha

julietchun said...

suka tgk budak lelaki pakai jeans, nampak comel sangat.

zonaku said...

erina:
sama yer.... sian la plak nk bagi sampin songkok bagai.... panas karang!

Syah:
SETUJU!

adibah:
good idea!

HEMY:
bg la y a bit besar.... biar dia pakai sampai lunyai

juliet:
hhhmmmmm.. dah dia leh jalan kan.. pun good idea!

Jard The Great said...

bile la dpt anak sendiri ek? (ckp utk diri sendiri.. ehehe)

Monkey D Luffy said...

kuat bergayut ni

RobinHood said...

napew blog jard tuw di private??

zonaku said...

jard:
insyaallah....

monkey:
hehehehheheheeee..

robinhood:
tanya la dia

fae said...

takyah beli kasut.. dah ada..
takyah beli capal.. dah ada..
takyah beli jeans.. dah ada..
takyah beli baju melayu.. dah ada..
takyah beli songkok.. panas..
takyah beli sampin.. panas..

tp....

tp....


bagi duit raya RM100 seorang..
takleh pilih kasih, adik kasik kakak pun kena dapat gak..wakakakakka

nak no acc??

kahkahkahkahkah

Followers