About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Saturday, August 29, 2009

Pulang

aku balik kampung..... tp cita²ku nk siapkan / publishkan satu entri sehari akan aku cuba capai..... oleh demikian..ini adalah salah satu caranya.... scheduled entry. bas aku kul 4ptg. Insyaallah aku dpat berbuka ngan mak aku.. sahur ngan mak aku.. hehehehehehehhehe... (yer cikkompius n abang eddie, sy balik la nie.......)

aku bercadang nk buat kuih fav aku balik nie..nk tgu balik cuti raya nnti rs cam x sempat, sbb aku akan sampai kampung hari jumaat.. ahad dah nk raya. mana sempat nk buat dah.. walau kuihnya senang... aku x sure dpt permission atau x

aku penah buat kuih ni (selalunya sorang²) sampai sunburn..... konon nk kurangkan bahaya terbalik minyak panas, aku pakai seringkas mungkin. skali, dah siap, masa nk mandi, aku perasan ada line sunburn.. nasib baik raya pakai baju kurung.. tp kelakar jer.... takat buat kuih jer pun, blh kene sunburn....
hehheehhehheheheheheheeee

kuih apa???? tunggguuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 comments:

eddie dewanaga said...

gua selalu bilang... work comes first, well, screw that!

family should comes first.

Yunus Badawi said...

Masa aku komen ni ko masih dlm baslah. Selamat sampai ke kg dan selamat pulang ke Bangi.

Plan aku nak balik kg hari ni terpaksa ditunda ke esok gara2 pergi shopping tadi huhuhu

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

selamat pulang..
kim salam sama ibu.

bestnya balik umah!!!

zonaku said...

eddie:
heheheheheee..... i'm enjoying the fights ngan farah n faris nie...

YB:
yer.. ngan2 sampai kul 9 mlm kat stesen.... trs blk mkn laksa...

hazerin:
mmg sgt best!

Followers