About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Sunday, August 16, 2009

D'Muar

Tarikh: 14 Ogos 2009, Jumaat
Lokasi: D'Muar, Kajang
(tempat aku mkn mee bandung sedap time lunch, ini kali kedua aku mkn time malam)
Senarai Kehadiran: (ikut masa ketibaan) HEMY, Wafa, Kueh, Masy, Anne, Aim-a, K.e.r.i., John

hehehe.. ada org nk tgk gambar sate kan...
inilah dia gambar sate


ini pulak bila dah almost abesss....
aku, anne , anul x berjaya habiskan sate kat pinggan kitorg
wafa, kueh n masy, sepinggan, licin!
sebab ada org tu mmg plan makan sampai 15 cucuk!
aima, john n keri, licin gak! so, john n kueh telah dgn berjayanya menghabiskan semua sate y ada di pinggan kami... hehe..

borak punya borak punya borak punya borak punya borak punya borak.....
memasing lupa nk balik....(sekadar gambar hiasan)
antara topik kami.....
~ buka posa
~ nk ke broga hill lepas raya
~ pasal kisah aima....
~ err... errrr... errrr
(aku lost... otak kat opis.... ada staff demam trk, tp x leh release sbb x ckp staff.... nnti aku bukak stori pasal nie!)


ms btl² 'jom' y sumer angkat bontot dr kerusi tu.....wafa gelak² jer...yer la.. brp kali jom... sumer sambung stori lg...

then, group pic mesti ada.....
(sila fokus pada anne n john y sepakat)
(exclude tuan rumah, aku kan dah pangkah awal2 bab masuk muka sdr dlm blog)

BTW, nice meeting u guys, Masy & Keri, sory sbb kurang borak ngan korang.. Anne, nice meeting u.. nmpk penat sgt²

bersurai jer, aku trs masuk opis.... langsung lupa pasal minyak keta masy n anne.. korang sempat sampai petronas x?

20 comments:

momentinlife said...

ape kes aku buat tgn mcm tu eh?
adui..

wah! ade jugak pic aku pki bju kurung.. muehehe

adibah said...

Mee Bandung kat sini memang sedap.. satay belum try lagi.. tak pernah datang D'Muar time memalam..

HEMY said...

kitorg tk makn mee bandung. bila masa sate pinggan kita kueh amek??ptut abes..aku nk mkn pinggn sblh pnya..segan...cis

anne n masy..aku escort smpi aku msuk simpg umah aku..hhehe

Jard The Great said...

waaaaaaaa... so jelezzzz!!!!!!!

Yunus Badawi said...

Lain kali buatlah hujung minggu. Boleh aku join sekali.

Anak2 aku giler makan sate perut kat situ. Tapi pukul 6 ptg baru nak hidupkan api dan kalau datang lepas maghrib dah habis pulak huhuhu

INTAN said...

mujur aku x ngidam mkn satey ...klu x naya je kena g sana carik

eddie dewanaga said...

cantik gambar sate tu...

:P

k.e.r.i. said...

makan kat meja panjang.
sebab tu kurang borak.
len kali makan kat meja bulat.
hahaha.
btw, sate agak sedap sebab lapor.
john makan tak ingat dunia. haha

zonaku said...

momeninlife:
aku xtau bila pny pose tu... tgk2 ada jer....

adibah:
aku pun br kali kedua... biasa dtg siang jer....


HEMY:
len kali laaa.. ini acara sate..
kan aku pass pinggan sate kita ke depan kueh.... ko x perasan??

sapa escort sapa nie????

zonaku said...

jard:
sila jeles sesangat yer....!

YB:
ye ke??? aku y x amik tau pasal sate kat situ.. kalau wafa x pesan nk mkn kat situ.. aku bawak ke samuri jer... senang!

intan:
kalo kongidam, nnti aku tlg tapaw bawak balik ms raya... kekkekekekekekeeee....!

eddie:
cantik kannnnnsss?????

cam tukang amik gambarnya gak laaaa..

keri:
hhehehehhee.. insyaallah lain kali...

Erina Asmawani said...

adehh..lapar sate..huhu..(hai senior2 blogger..wink2! haha)

zonaku said...

erina:
lenkali join laaaaa!!!

John Iverson said...

YEAH!!! makan tp brape kenyang haha... terima kasih ya sister zonaku... nnt kita buat lg... lets broga hill nnt...

arianna adrizal said...

mmg letih tp sbb zonaku, kugagahi jua. ceewah~
aah laa.. xpe xpe. sepakat membawa berkat ;p

btw mekasih sgt2 belanja haritu. sate tu bole tahan sedap. letih2 pun bedal jugek hehe.

Masy said...

thanks zona! sedap2 patut aku tapau sket hahaahahahhaha

Masy said...

lupe nk bgtau. aku x pegi petronas pon. singgah shell (ater.. org keje shell yg tunjuk jalan. hehe)

Mr PenyuBiru said...

kalu ko guna nama aku,sure ramai lagik yg datang malam tu.hahaha... (komen ni tak nampak cam aku jeles kan?kan?)

aim-a said...

skrg terliur sate!!!! :D

Yunus Badawi said...

Tumpang lalu: Penyubiru
Bila ko nak buat gathering? Aku tunggu ni.

psst - aku jarang komen tempat ko sbb nak bagi org lain can jadi top komentor spt yg ko mintak aku lakukan aritu. hehehe

kueh bakar said...

nyum2...tq2..

Followers