About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, May 5, 2009

Tetiba part 2

tetiba jer
dalam banyak kerja
maklum, hujung minggu lepas aku cuti ngan famili

teringin nk mkn ABC Fradoo y meriah diperkatakan sekarang ni dikalangan teman blogger
n
nak tengok X-Men
jom! sapa nak ikut????
n
nk makan tiramisu y SIL buat..
smlm lupa nk mkn!

**********
n pasal aku baca ada orang tu cuti 3 bulan, n nak ajak korang dating,
apa kata kita dating secara jemaah di Stadium MSN 30&31 May 2009
last year aku dah join Relay For Life 2008
nice!
ini rujukan 1, rujukan 2, rujukan 3
nnti aku update lagi
maklumat penuh & pendaftaran rujuk cnie

12 comments:

syah shah said...

aku dah try ABC Fradoo tuh... gile ramai beratur... tak digalakkan pegi hari cuti... Hohohohohohoh :P :P

tapi memang patut pun orang ramai beratur... Sebab sangat sedap! Heheheheheh :D :D

zonaku said...

smlm ms anta adik aku, lalu la c2, tp cam x terpikir lak nk stop n mkn

HEMY said...

nk gak tgok xmen..tp apakan daya..ada hal lain..ehehehe.dload je la

zonaku said...

jom ar beramai²!

julietchun said...

byk nyer benda ko nak wat,hehehe

zonaku said...

heheheee... angan²..
tp blk jap lg dah leh mkn tiramisu!
sabtu nnti leh tgk xmen, fradoo leh mkn ms amik adik aku rabu depan

RFL ujung bulan!

insyaallah sumer blh buat!
ko nk join tgk wayang x sabtu nie?

Faris Ibrahim said...

dimana ABC Fradoo tu???
Jom la lepak ramai2..
ok gak...
i'm free all this week!

kueh bakar said...

ada apa kat situ?

abc tu biasa jak..kekekeke
table pun susah situ...foodcourt...
aima le suka sgt situ..

Masy said...

abc tu ai dah biase mamam tp bole laa klu nk mamam bsama hihihi

ada ape kat stadium tuh?

zonaku said...

Faris:
bg no tepon or email. senang nk ctc

kueh:
sbb tu aku cam teringin... cam best!

masy:
kat stadium tu ada acara y bernama Relay For Life. cari dalam website ncsm. menarik..

ku tak sempurna said...

ada lagi tak kek tiramisu tu??
pos kat aku skit :D


relay for life??
sound interesting.. :D

zonaku said...

ada.. nak dtg rumah, tinggal separuh bekas jer lagi..

RFL mmg best!

Followers