About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Monday, March 2, 2009

tambahan

ingat pasal aku letakkan info y jadual aku penuh???

kendian, korang leh la rujuk pasal gathering blogger y aku jalani dlm keadaan kureng best.
bukan apa, nk angkat air segelas pun cam nk putus tgn rsnya. memandu mengutip rakyat jelata pun macam x sampai jer...
tapi demi berjumpa encik penyu... hujan lebat ku redahi jua.. kekekekekekekeeee!

dalam perjalanan tu aku menunjukkan akibat pendermaan darah pada adinda berdua y nak makan free mlm tu;
aku: sis, ko duduk depan
sis: lor.. apsal lak.. (dia ni mmg camni..)
aku: senang nk tido sementara nak sampai (sbb aku bajet jln jem) ker terpengsan ker..
bro: bla..bla.. bla... (memberikan senarai menu kat Williams)
aku: bla.. bla.. bla..
sis: bla.. bla... bla...
bro: Lamb chop dia pun ari tu tgk cam best
aku: jgn ngengada, satgi pening ka pengsan ka.. payah
sis: ha la.. dah la kakak x larat nk drive, skali dia pengsan, bro pun pengsan, abih la aku y kene drive.....!
aku: ooooo.. kes bahaya nie
bro: k la.. kami cuba x pengsan supaya ko x yah drive!

heheheee....
sudahnya,
semalam ms aku jenjalan nk shopping bj dinner, aku perasan lengan aku nmpak cam lengan penagih dadah.. dah la pakai bj short sleeve... ntah apa pandangan orang kat aku smlm..
nasib laaaaa.....
lebam kali ni lebih teruk dr ari dulu...

::harap maaf, tiada visual, sebab lebam di lokasi berbahaya::

12 comments:

Chekgu BaniHassim said...

adik beradik pon nk gaduh pasal drive..
nape tak bagi adik laki yg drive, bru nmpk jantan...
ade ke bagi kakaknye yg berlengan penangih drive...
huhu

zonaku said...

chekgu:
hoho.. jgn salah paham.. masa ni dia y drive.. aku just dok kat seat blakang.

syah shah said...

aku ingat ko tulong organize saja, rupenye kene derma sekali eh?? heheheheheheh

julietchun said...

Tabik spring ler, ko dah menyelamatkan nyawa org dgn menderma darah.

zonaku said...

syah:
organizer selalunya terpaksa jadi tauladan.. kalo x, sia² jer kempen aku. jadi 'cakap x serupa bikin'.

juliet:
terima kasih, tp faedah ber balik la.. diorg dpt darah aku, aku dapat darah baru.. heheheheeeee
jgn bc jer blog aku, p buat tag!

Jard The Great said...

waa... begitu tinggi pengorbanan ko semata2 nak jumpa penyubiru.. hehe..

mesti die terharu nih..

ad3ck said...

blah ar gathering tak ajak.

zonaku said...

jard:
kasik penyu rasa dihargai....

ad3ck:
blah arr... ko y byk bg alasan... kata x ajak...

jom p ulu yam ahad nie..

HEMY said...

takpe...tu lebam beramal...heheehe

syah shah said...

ulu yam kat mane tanyeku penoh inesen sambil kekejip mata lelaju... hahahahahah :P :P

ku tak sempurna said...

soalan ku:
di manakah lokasi lebam itu :P

zonaku said...

Anul:
baikkkk!

Syah:
errrr.... aku sebenarnya tatau kat mana.. harap org bawak jer laaaa...

KTS:
upper lengan

Followers