About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Saturday, February 28, 2009

Jawab Tag!

Instructions:-

-Go to your photos folder in your computer.
~ done!

-Go to the 6th folder of photos.
~ done!

-Go to the 6th picture in that folder.
~ done!

-Put the picture on your blog and description of it.
~ done!

-Invite six friends to join the challenge.
~ done!

-Link them in your blog and let them know they have been challenged.
~ woi! korang kene tag!



~ hehehe....! dalam pc aku mmg la banyak sesangat gambar... disebabkan itu hak kampeni aku keje, aku masukkan la gambar kat desktop yang bernama 'private' (kira koleksi peribadi laaaa..). mostly, berterabur jer kat c2, but since kene folder keenam, ada la kene la kat folder si faris.. so, bagi memenuhi syaratttt.. ini jugak y aku letakkan di sini, Shahrul Faris dalam baby cot, di hospital, berusia sehari, tapi kurang dari 24jam masa gambar ni di ambil.~

aku nak tag:

PenyuBiru, kakUngku, cikKompius, jard, KTS, JulietChun

OK, DONE!!

9 comments:

Mr PenyuBiru said...

adehh! takde org lain ke ko nak tag.balik² aku jugak.huhu..

ku tak sempurna said...

sib baik tag senang :D

Chekgu BaniHassim said...

sib baik dpt gambar senonoh, kalau kene gambar tak senonoh, nk publish jugak?
huhu

opaq said...

ooo...aku lupa nak tanya..

ko dah ada baby ker??

(maksud tersirat: ko dah kawin ker?umur brapa?)

Jard said...

eh.. aku dah buat la tag nih.. hehe

HEMY said...

brp umur baby ini skanggg???

zonaku said...

encikpenyu:
ko adalah makhluk y best untuk di tag

KTS:
aku baik... bg y senang² jer dah la

opaq:
ko nk tny aku ker adik aku?????????

jard:
ye ke??? x per laaaa...

anul:
dah lima bulan, dia lahir 29 sept bersamaan 29 ramadhan

Ungku Nor said...

mengong..
aku dah keje..tak senang!!

hehehehe

zonaku said...

kakUngku:
ngengada!

best tpt keje baru???

Followers