About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, March 4, 2009

sikiiitttt jer

kasut baru aku! beli khusus untuk dinner, aku bl kasut dl, lps tu handbag, lps tu br baju..
dinner kali ni aku bl full set, sumer baru!!!
kasut aku n kwn aku.... hehehe.. dia br eksiden, so calar balar masih ada.. sampai skrg MissE blm bawak moto dia lagi, masih ngeri ngan moto sindiri!ni salah satu gambar dalam acara derma darah ari tu, pada sesiapa y belum pernah menderma, jarumnya besar ya! sepatutnya tidak menyebabkan kesakitan sebab telah dibius. dan jarum y besar memudahkan pengaliran darah. bagi aku, amik darah y dengan jarum kecik untuk ujian darah adalah lebih sakit dari menderma, disebabkan saiz jarum. walaupun aku mengalami kelebaman kali ini, aku sanggup asalkan jangan amik darah aku ngan jatum kecik tu.. mau berbaldi airmata aku nnti..
tp, aku respek tul ngan penderma yang ini, siap bawak buku untuk dibaca sambil menderma.
Tahniah, dan terima kasih sebab menderma!





7 comments:

syah shah said...

semangat le tu nak pi dinner sampai beli full set... kikikikik :P :P

err... tak cukup full set... yang dedalam ko tak beli sekali ke?? Muahahahahahah :P :P :P

Jard The Great said...

hehehe...lawak la si pengomen di atas...
uits.. dasat gak luka kat kaki tu.

huhu.. meloyakan!

aku baru makan nih!!

pssssstt.... bulan 5 baru famili ko nk dtg??? tak lama lagi tu.. hehe..

HEMY said...

pompuan dan benda baru utk dinner mmg tak dapat dipisahkan...

bagai belalang dengan timun

zonaku said...

syah:
dendalam sumer mmg br lagi.. x yah tambah stok pun

jard:
dia jatuh motor, alah ni sikit jer... kesan calar je..ada part y lagi teruk..

bulan 5, jauh lagi ooooo.. kalau org bersalin, br nak lepas pantang tau!

anul:
heheheheeee....
tp apsal lak belalang n timun?

plan ulu yam jadik ek?

julietchun said...

kalo dinner je nak kena serba baru ehh, :D

Mr PenyuBiru said...

yg kaki calar balar tu beli lah kasut high cut punyer.kaver lah skit calar balar tu.hehe..

ad3ck said...

derma darah takpa, jgn derma dara.

Followers