About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, February 11, 2009

Ulang Tahun!

weeeeeeiiiiiii!!!!!!!!!!
nak gitau nie... zonantaraitudanini dah berusia setahun!

heheheheee....
ulangtahun aku berblog disini
dah setahun rupanya

selamat ulangtahun sayang!
kini kau bersayap pergilah terbang!!!!!


maka,
setahun jugalah, ZONAKU wujud di alam maya ini

TERIMA KASIH kepada pembaca setia n pengikut blog ini.

sebab korangla aku akan terus berblog!
cuma,
andaikata ada y membuatkan semangat blogging aku berkurangan di masa akan datang, masa itu, aku akan menilai semula blog ini
gambar pandangan atas dari jurufoto semasa Dinner Asputra

19 comments:

julietchun said...

Kena wat parti ni meraikan,jgn lupa jemput.

syah shah said...

owh... selamat ulangtahun buat blog ko... Heheheheheh :D

HEMY said...

aku mcm kenal la plak ko dr gambar ni..

apa lg...jom celebrate..aku blanje..ko bayar........ahahaha

yOnnA said...
This comment has been removed by the author.
Jard The Great said...

td aku tp aku tgh guna id yonna td.. huhu.. sori ek..

again ku tny benda yg sama.. bila ko nak buat gathering lagi?? hehe

eddie dewanaga said...

selamat berulangtahun utk zonaku dan "zon antara itu dan ini"

semoga terus kekal di alam maya Blogger ini, eh, itu gambar lu ke...?

*amazingly adorable..!!
(sama padan dgn budak eddie biol tu, melt in your mouth, not in your hands..!)

zonaku said...

juliet:
kene selebrate ka????
buat doa selamat dah la kot..

syah:
TQ!

Anul:
camana ko kenal?????
ok la, ko blanje, aku bayar guna duit ko..... set!

jard:
x sempat pun aku nk bc... gathering????? meh la derma darah kat opis aku 26/2 nnti, aku blanja refreshment lps ko derma...

Eddie:
TQ... Insyaallah aku akan trs ada di alam maya ini...

itu gambo aku n kengkawan.. ntah bila diorg snap pun aku tatau, tgk dlm website dah ada..

me???? adorable?????? TQ.....!
kekekekekekkekeeeeeeeeeeeeeeee... (mesti ada y muntah bc komen nie!)

ku tak sempurna said...

mana kek nya???

aku cari kek je...

zonaku said...

kek????? kat kedai banyak. opis aku pun akan buat potong kek 23/2 nnti!

tunggu ulang tahun aku kot!
(cam la aku spesis y selebret kannn!)

ijechan said...

dah jadi senior la ni.. genap setahun~ ehe

Chekgu BaniHassim said...

bru setahun...
tp dah ramai follwer...baguslaa...

iina said...

Tumpang lalu ye cik ;) Happy anniversary ye

theconfused said...

ngeh3.... aku part nak muntah tuh aku nak joinlaaaaaaaaa... muahahahah

13may said...

selamat ulangtahun... :)

kena buat makan makan nih :D

en_me said...

hepi anniversary cek zonaku tewww.. esok friday the 13th.. ati2 dijlnraya.. salammms dr me dikejauhannns..

ad3ck said...

selamat setahun ok. hormat aku neh, senior ko ehehehhe.

syah shah said...

ulangtahun dah lepas lame dah nih... mane apdet terbaru?? chiss... Kikikiikikik :P :P

zonaku said...

ijechan:
baru jer setahun jagung...

chekguBH:
ramai ker??? trimas!
promote ler lagi yer!

iina:
sila..sila..jgn memalu.. len kali singgah la plak yer..

cikKompius:
hang memang!

13May:
mai la kat kajang nie...
cik kompius n syah nak turun makan sate!
toksah buat malu²

en_me:
TQ. Apsal lak ngan 13hb????
14 valentine, 15 lak anniversary kampeni.. itu tau la..
13 x dak apa spesel pun...

ad3ck:
baik abang senior... kalau kat sekolah dl, abg² senior adalah peminat setia aku... kekekekekeke

syah:
sebuk!

syah shah said...

sebok tuh musti... kih kih kih kih :P :P

Followers