About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, February 10, 2009

Cuti

bangun jer td, tekak rasa cramp n bengkak. nak gerakkan mulut pun rs cam semacam jer.
kepala sakit n berdengung.

stok painkiller lak dah xder.
jumpa doc,
dapat la aku stok, augmentin, sinflex (apo type), papase n clarinase.

keje dah la banyak nie,
kalau la keje aku x yah jumpa org n explain mende², in other words, x yah cakap, non verbal communication je, confirm aku reject MC td..

huhu..

nak balik...!

7 comments:

julietchun said...

bile la aku nak dpt MC.

HEMY said...

aku sgt berat hati nk amik MC.aku sgt baik hati kan orgnya

zonaku said...

wei,
MC y betul amatla tidak menyeronokkan.
Sebab sakittttttt TAU!

Mr PenyuBiru said...

tu maknenye tubuh badan anda perlukan rehat.jadi ambilah kesempatan tuk berehat sementara sakit ni.

Jard The Great said...

balik cepat! nih arahan dari ku.. hehe..

ps: kalo ko tak balik jugak.. bak mari number fon boss ko. Aku nak kol..

syah shah said...

kalo tak sehat, sile jangan paksa diri untuk bekerja... tak bek untuk kesihatan diri senirik...

zonaku said...

encikPenyu:
baikkkk!

jard:
ya, sy balik ke rumah lps kul 12.30.. ko nk kol bos aku??? dia dah siap silent enpon n x jwb call pun, sbb tu aku kene msk meeting tu... then br leh blk...
huhuhuhu....

syah:
baik puan syah.!

Followers