About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, February 18, 2009

Gastrik!

semalam,
dr lps dinner, sampai tgh mlm,
perut meragam
menonton dalam x sedap perut...

sudahnya,
kul 2 pagi aku bgn mkn roti...
errr.. org cnie panggil biskut kering..
kul 2 pagi, xkan la nak bgn msk lak kan........

tido y amat x selesa..

msk jer opis ari nie....
ada saja muka menyakitkan hati dalam bilik..
Ya Rabbi...
tabahkan hati aku! kukuhkan benteng kesabaran aku...!

dah makan dengan sempurna, tp kesan dari semalam masih bersisa
camana nak men badminton nie????????

15 comments:

StingRay said...

ahh...main ja sambil baring....

syah shah said...

tak cuba minum susu ke? neutralkan asid gastrik tuh??

zonaku said...

Stingray:
cadangan y bagus!

syah:
uuweeeekkk!!!!
aku x lalu minum susu, dr setakat sakit sket, trs muntah² teruk!
tp aku dah minum sket smlm.. sungguh x sedap!

syah shah said...

kalo takmo yang rase tak sedap, ko beli laa susu kotak tu, marigold ada, dutch lady ada... yang perisa memacam pon ada... janji buleh neutralkan asid gastrik itu untuk keselesaan perut ko... heheheheh

abeh kuat, ko bancuh susu gune susu pekat manis tuh je... Heheheheheheheh :D :D

zonaku said...

baik puan syah!
jap lg sy buat....

julietchun said...

bleh ke main bedminton sambil baring? Teringin gak aku.

zonaku said...

juliet:
ko tny stingray la

HEMY said...

kita serupaaaaaaaa

Mr PenyuBiru said...

ko gastrik ke salah makan ni?
lagi satu gastrik tak bleh minum susu kan?

zonaku said...

HEMY:
apa y serupa??? x lalu minum susu???

amat la x sedap.. walaupun aku penah paksa diri untuk minum dl....
kesudahannya muntah balik, buat penat tali perut jer..


encikPenyu:
gastrik!

tp aku tatau psal susu tu

Jard The Great said...

gastrik... sbb tak mkn?? hehe..

atau sbb takut nak men badminton?? =p =p

ku tak sempurna said...

aku maleh je nak cakap....

tp nak cakap gak...

tu la.... gi makan aritu taknak ajak aku...

:P huuuuhhhhh

syah shah said...

apelak gastrik takleh minum susu... susu nih banyak khasiat tau...

orang yang takleh minum susu tuh cuma yang perutnya tak tahan ngan laktosa dalam susu... Atau memang tak suka dengan rasa susu... Heheheheheh


owh... cakap pandai je aku... Aku senirik pon tak suka susu, bila terpaksa baru minum... Hahahahahahah :P :P

citahrudin said...

errr..makcik aku yg keje sambut baby tu cakap kalau gastrik try g minum air yg sejuk gilos x pun air yg panas..
tp x jamin r pape, aku pun x try lg..

arianna adrizal said...

kalu perot tak sedap, semua benda jd tak sedap. hu~

Followers