About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Monday, February 16, 2009

First time!

sabtu lepas...
acara makan² dan berjumpa buat kali pertama ngan kengkawan blogger.
aku sebelum nie malu² sket nak jumpa
maybe aku selesa dgn alam maya ni kot
coz di sini aku adalah ZONAKU
di alam sebenar, aku guna nama yang arwah kasik ler...
nama glamer sau dunia
so,
sedikit gambar y ada..
y muka penuh sekadar simpanan peribadi, x leh letak cnie
maaf ya..
(kakUngku..... sedaaaaaappppnyaaaaa! makan reramai camnie.!)

bahan pertama yang sampai
sambil menunggu ... kita bancuh kuah ni dulu..
YES!!! Sate dah sampai....!
(comel kan jari aku tu..kekekekekekekekekeekekkeeeee)
Amik sate.... kacau dalam kuah........
(cikKompius mengacau kuah sate dgn GANAS!!!)
Jard makan dgn sopan... kunun!
(LEMAK dia buang ke tepi... bagus tul la kannnn!)

Sesudahhh.. Burp! Alhamdulillah!

Memasing control la kunun....
Syah masih lagi makan sebab dia sampai lambat..
lepas makan2 tu.. borak apa sket lebih kurang...
tukar² no tepon apa sumer,
kami pun balik dgn perut kenyannnnngggggggg!
tp, masa jalan kaki ke kereta tu kan...
kami skodeng la couple tu...
jeng... jeng... jeng...
....
....
...
...
..
..
.
.


(jalan pegang² tangan dengan romantisnyaaaa....!! kami jeles tau!)
tp asal aku nak snap jer, ada saja makhluk mengacau.....
sudahnya.. gambar jadik blur....
tapi aku nak tepek gak!

19 comments:

theconfused said...

muahahahah... gambo last tuh mmg takleh blah daaaaa..... sile kasik gambo selebihnya ke emel kitorg yek???


gile susah nak mengsnap gambo dorg.. huhuhuhuhu

syah shah said...

tulaa... orang beriman cam kami memang terpelihara dari niat busuk korang nak buat bahan blog... Muahahahahahahahah :P :P :P

Aku Bukan Bidadari said...

nih mesti couple yg lain dr yg lain neh? hi hi hi so mkn kat samuri gak ke? makan x ajak majuk ar .lalalalallalaa

Jard The Great said...

mana gmbr len?? antar kat email ku jugak.. hahaha.. lawak la entri nih.. hahaha..

eddie dewanaga said...

nanti mungkin giliran kita berdua pula... mana tahu..??

gua nak layan yong taufu... boleh???

ku tak sempurna said...

tetiba aku rasa terpinggir... :(

syah shah said...

ari jumaat lagi kami dah plan, sume kat blog jugak... ko tak masuk blog, camno nak ajak... huhu... owh... sabole wahai cik KTS, nanti lenkali kite buat lagi ye... jangan sodeyyy... ko sodey aku pon sodey... Eh, rase cam blog senirik plak... Hahahahahhah :P :P

julietchun said...

KTS jom kite larik carik batu belah batu betangkup.

theconfused said...

wei juliet, ko jgn ar perangat nk pi batu blah pulakkkk!! hohohohohoh....

errr.. aku nak gelak jap bleh dak tgk adegan majuk nihhh!!! muahahahhahahahah...

ohkek2.. aku dah tak gelak... alalalalalalal... KTS, juliet.. jgn ar majuk.. chak!

ku tak sempurna said...

batu belah... batu bertangkup...
bukalah pintu... makanlah dorang semua ni... :P

huhuhuhuhuhu

theconfused said...

cehhh... kitorg lak kne mkn?? cessss!!!

julietchun said...

Ko pandai ler KTS soh batu belah mkn dorang, igt kite yg nak masuk dlm batu belah tu,hahahaha. Ni citer lain la nih.

syah shah said...

adeii... majuk pon buleh kuar ayat cemitu... jap kasik aku gelak dulu... Muahahahahahahah :P :P

Ok dah...

Jangan majuk... moh moh kite pi samuri sekali lagi moh...

Mr PenyuBiru said...

blah la..pi makan sate tak ajak aku.huhu (ari ni dah baper kali dah aku komen ayat yg sama.hehe)

zonaku said...

cikKompius, KTS, Juliet & syah:
sapa pny blog ni weiiiiii?????

penyu:
nyampah i tau!

eddie:
lek ar bro.. youngtaufu???? dlm list feveret tu!!

Jard:
sabar yer.. kebizian melanda

tiara:
dah sah² kita salah nombor tepon......! mkn kat medan la.. x msk bangunan dato' nazir tu..

Chekgu BaniHassim said...

mmg malu2...
sahla blogger pemalu...

tapi dah jumpe, dah kenalla rupe fizikal kan??

syah shah said...

alaa... bukan sesekali aku buat blog orang cam blog senirik... eh silap... bukan selalu... Muahahahahah :P :P

Ungku Nor said...

weiihh..kalo brani turun makan kat sban pulak laaa!!

ihikss

HEMY said...

tak dapat nk join yg ni..next time maybe..kalau tidak...mmg muka korg byk dh..ehehe

Followers