About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Monday, February 2, 2009

Open House CNY 2009 (2)

sekadar memenuhi permintaan orang tu y konon² nak datang tapi x jadi tu... pehtu soh aku post banyak² gambo kasik dia rasa nyesal x datang.

x yah susah², aku just nak gtau, adalah lebih baik makan dengan kenyang sambil enjoy dari amik gambo n buat tayangan. kekekekkekeekekeke... (ayat cover coz cameraman x cekap amik gambo masa majlis blerangsung)



psst: gummy bear tu diorg cakap sumer masam... aku x rasa pun sbb aku makan sate jer.... muka aku lak... pandang sipi2 jer dah ler...

7 comments:

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam ..

gummy bear tu bukan ke mmg masam
hehehehehehe

Aku Bukan Bidadari said...

isk..gummy bear.. yum yum

syah shah said...

ih... tak cukup banyak lagi gambo nih... kalo ade food spread barule aku rase nyesal... kikikikikikik :P :P


tapi aku rase, musti takleh lawan aku punya makan-makan pade malam tuh... ahaks~~ :P :P

Ungku Nor said...

laaa..yang mana satunya awak nih?
tak kenal laa..;p

zonaku said...

kitepunye:
tatau, x penah makan pun selama nie.. x minat

tiara:
yum²? aku takat tengok je la

syah:
huhuhuhu...
ye la..ye la...

kakUngku:
ala.... pandang sipi² dah ler...

eddie dewanaga said...

yang tudung pink tu ke..?

adoi, kedekutnya.
:(

zonaku said...

bro eddie, pandang sipi² jer dah aarr

Followers