About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, January 8, 2009

SSsssyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!


Faris..........

Dia mula meniarap pada 28/12/2008, masa Mummy ada hal kat Perak...
Orang y 1st tengok ialah antara Acu n Tok Mek

n3 ni bukan pasal Faris, saja ja aku mulakan cam nie

sebenarnya, tadi, aku tertinggal enpon kat rumah, heheheheeeee.... lupa nak amik sebab aku bangun lambat. dah tu kene keje luar la pulak. Bila dah kene keje kat luar, enpon lak tadak.... rasanya apa yang boleh terjadi?

Aku bertugas di kawawsan segar perdana, sebelah lokaasi aku tu ada salun.....
So, aku berjaya gunting rambut yang dah lama aku cadang nak buat. Potong n cuci....
Heaven!

Balik pulak, aku menyambut seruan alam, alah, kat tempat yang bunyik ari tu..... Dalam poket ada ubat, n semua ubat tu jatuh!... Aku pam n sumer jalannnnnnnn!

sssyyyyhhhhh.....! Jangan gitau bos n abang² mentenen tau!
kekekekekekekekekekekekekekekekkekekekekekekekekekekekekeekekekeek!

14 comments:

Ungku Nor said...

okeh..sat lagi akak pi bisik kat boss & abg mentenen suma..ekekeke

Chekgu BaniHassim said...

aku repot sekarang gak!
jage kooo...

habisnye sumbat semua tu kangg...
musti besh kene urut mase cuci rambut tu kan?? heaven!

Mr PenyuBiru said...

ooo..ko lah puncanya tempat tu ade problem ek.hehe..

eddie dewanaga said...

mana gambar rambut baru...??

gua nak tgk!!

zonaku said...

kakUngku:
oooo.. akak la orangnya y selama ini **tttuuuuuuutttttt**!!!!

heheheheee... x heran!

chekguBH:
ni sorang lagikkkkk! cessss! cessss!

errr.. aku x suka sangat sebab kuku dia tajam, rasa cam luka ja kulit kepala aku nie... I kan kulit sensitif! hehehehehe

encikPenyu:
takkkkkk!!!! bukan aku....! ni first time aku jatuhkan bende asing dalam tu...

eddie:
tadak! sori la bro!

syah shah said...

oooooooooo~~~ ko le puncanya paip bunyik tuh rupenyeeee~~~ Hoh, nantik ko, aku repot sama abang-abang maintenance... Kih kih kih kih kih :P :P

julietchun said...

Insaplah weii, buat baik berpada2 bust jahat byk kali,hahhaha.

zonaku said...

syah:
oit! bukan aku la.................
aku x bersalah walau sekuman pun dalam hal paip tu... xbek ooo buat pitenah atas aku y baik ini...

juliet:
heheheeeeeee.....! asal jangan kene tangkap dah la!

13may said...

hehhe hehhe

Yunus Badawi said...

Ko saja tinggalkan henpon ko kan? Kalau tak mana ada can nak gunting rambut waktu keje. Lain kali boleh buat lagi hehehe

ad3ck said...

comey kan? macam penulis komen neh gak.

zonaku said...

13May:
kekekekkekekekekeeee... dh balik?

YB:
aku x sengaja la.... x senang duduk tau xdak enpon. aku x kesah pasal hal keja. cumanya, kalau jadik apa² kat aku camana? sesat ka, apa² ka.. kan susah nak mintak tolong...

ad3ck:
ya la.. ya la.... comey la.....

b3skut said...

wahhh
tebalnya kening dia
mcm shin chan

so cute

zonaku said...

b3skut:
aiyakkkk!!! sorang lagi kata dia cam sinchan
ari tu acik dia kata camtu...
asal jgn la dia ikut perangai x senonoh sinchan dah la!

Followers