About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Friday, January 30, 2009

Doa Perpisahan - 2

From Chekgu BH :
'oit...aku nk komplen gak...apsal latest entry takde comment??tak kire...aku komplen kat sini...bulih kan??err...ko nk berenti dah ke??lagu tu lagu brothers kan??aku suker gile lagu tu...syahdu syahdan....'

hehehe.. tersalah format la chekgu.. mohon ampun yer... sebenarnya aku pun tatau sapa punya laguy nasyid nie.. sebab aku dah kenal lagu nie since awal 1990-an.. masa salam jemaah kat sekolah.... biasanya lepas solat maghrib sebelum cuti.

n aku lum lagi dapat tawaran keje baru la.. lum la bulih nak blah dr cnie.. uhuhuu... doakan aku cepat dapat keje baru jer

8 comments:

ijechan said...

good luck! semoga cepat dapat kerja baru!

syah shah said...

lagu tu bukan lagu baru... itu nasyid kumpulan budak pempuan skolah smk maahad hamidiyyah kajang dedulu, ade dalam album Mirwana zaman skolah dulu-dulu... Alaa... kire sebaris lee ngan kumpulan nadamurni, the zikr dan lelainnye... Kumpulan Mirwana sekarang line up dah tukar dari line up asal dorang zaman sekolah dulu... Brothers tuh adelah antara line up Mirwana zaman skolahan dulu... Haaa... Hamek info tersebot... Muahahahahahah :P :P :P

zonaku said...

IJE:
bkn mencari sgt pun...insyaallah ada rezeki, dapatla...

syah:
aku kagum ngan info y ko ada... complete. mmg setahu aku dr maahad, tp tatatu maahad mana... hehehhe..

syah shah said...

dulu zaman skolah aku minatle nasyid-nasyid nih... nasyid zaman sekarang takdek kualiti sangat... tak abeh-abeh pasal cinta.. baik aku dengar lagu kalo cemitu... heh.

Jard The Great said...

usaha tangga kejayaan... erkk.. =p =p

slamat bercuti..

Yunus Badawi said...

tempat keje ko sekarang tak best ke? Sekarang susah nak carik keje - jadi jgn mengada2 cuba2. Aku cuma pandai bg nasihat tapi aku pun nak chow dari tempat kerja sekarang huhuhu.

zonaku said...

syah:
betul3! (stail upin n ipin)

Jard:
aikkkk.. aku dah blk dr cuti daaaa...!

YB:
ampeh ja...

Chekgu BaniHassim said...

lor...
tertangguh la nih???

Followers