About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Monday, December 15, 2008

HIKHIKHIK!!!!!

aku rupanya top komentator kat blog penyu biru....
aku ternampak td....
aku amik n paste kat cnie...
tetiba aku rasa cam poyo jer aku nie kan..




11 comments:

Mr PenyuBiru said...

err..ko mmg poyo. hik3..

tapi kan, tertiba jer ku rasa blog ko bertambah mantap dan cantik setelah ko taruk award tu. ngeh3..

thanks sudi terima award yg tak seberapa tu.

julietchun said...

Aku saja soh penyu bagi kat ko award tuh sebab ko pun lama tak hapdate, kasik naik semangat skit.

Ungku Nor said...

ha ah..mang poyo pun ;p

zonaku said...

encikPenyu:
aku terima jer pemberian ikhlas mu ini....cewaaaaahhhh!

Juliet:
aku ingat korang x perasan aku x update...

kakUngku:
bluweeekkkk!!!!!

ku tak sempurna said...

kesimpulannya : telur penyu sgt mahal...

hehehehehe... ada kaitan ke tak??

zonaku said...

KTS:
ampeh...! x der!

rena said...

saya lompat2 n then saya sampai sini..

n sbb penat sangat lompat2, saya stay sini lama2..

n lama2 baru saya prasan.. saya sronok sebenarnya, sbb tu sy stay lama2..

hai utk kamu.. n selamat hari isnin

Jard The Great said...

waaa... dpt award! huh?! bila la aku dpt ek?? huhuhu..

BurungBelatuk said...

hi...salam singgah n salam kenai...

julietchun said...

Bawak2 ler hapdate, usah di kenang org yg jauh, lari topik ke? :P

zonaku said...

rena:
suka ya....
sila la singgah lelama...

hai juga... n salam kenal..

jard:
heheheeeeeee.... aku dah dapat....
walaupun aku dah mati semangat sbb y ari tu asek kene reduce jer..

burung belatuk:
salam kenai...
singgah la selalu ...

juliet:
mmg lari sesangat.....

pssst, mna ko tau aku tengah rindu kat maknfarahnfaris???????

Followers