About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Saturday, November 8, 2008

Wanita


Aku wanita punya hati nurani
Yang tak dapat dibohongi
Pabila cinta telah membutakan mata
Dan membuat tuli telinga

Apakah salah jika aku menyinta
Apakah salah jika engkau ternyata
Pilihan hati belahan jiwaku ini

Cintaku ini anugerah terindah
Dari yang Maha Kuasa
Cintaku padamu tak pernah berubah
Meskipun kita berbeza
Chorus:

Aku wanita aku kaum hawa
Yang memang rapuh hatinya
Aku wanita aku punya cinta
Selayaknya manusia
Satu yang ku mahu
Ku wanita...
Yang hanya perlu kau fahami
Wanita...
Ku wanita...
Wanita...




semalam aku dengar lagu nie kat Anugerah Skrin TV3.. aku penah dengar lagu nie.... but me being myself, aku dengar, aku nyanyi (sensorg jer....xder org dengar) tp aku x tau tajuk n penyanyi. Rupa²nya lagu Siti Nurhaliza. nak wat camaner kan... dah aku biasa layan.... aku layan gak la.....





PS: ya encikPenyu.......aku WANITA....... ada ker patut ko kata aku lelaki semata² gelak ikhlas aku...huhuhuhuhuhuhu

9 comments:

Mr PenyuBiru said...

Aku rasa Datuk K patut nyanyi Aku Lelaki

su said...

lagu ni mmg bestkan!

zonaku said...

Su:
mmg amat menarikkkkkk!

encikPenyu:
biarla......
er...er..er.. blh ker dia nyanyi???

julietchun said...

Ko nih lagu CT pon taktau. Nampak sgt dah org dah tak knl CT, huhu.

zonaku said...

juliet:
aku x minat dia, but the songs she sings are very well written

n

aku mmg la x kenal nak match² lagu n penyanyi... apa lagu pun aku layan dengar saja... jgn soh la aku bg nama lagu or penyanyi...
buang karan ja....

y penting penulis lagu n lirik.. penyanyi sekadar penyampai saja...

ad3ck said...

eh. laaa. ko wanita eh?? mati2 ku igt laki. ehehehe. ku simpan no ko lah klu macam neh.

ahahaaha.

ad3ck said...

semoga best kat PD!!!

Jard The Great said...

nnt post pasal korang pegi PD k??
supaya aku menyesal tak pegi..

Mr PenyuBiru said...

weeiii!! orang lain pun pi PD jugak, tapi diorang hapdet blog diorang. hahaha..

Followers