About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, November 25, 2008

Perihal T.u.J.u.H = 7

ayat 1 : 7 ciri wanita/lelaki idaman anda
~ baik
~ memahami aku y kepala angin
~ x kepala angin cam aku... (karang perang jer ari² ... bosan)
~ pendengar y setia
~ kreatif
~ rambut lurus (setakat nie ex² aku sumer rambut kerinting...)
~ kalau minat bola... kene peminat team setan tonggek a.k.a Man.U (kalu x... alamat x leh blk kg musim bola la aku...)

ayat 2 : 7 wanita/lelaki yang pernah anda minati sepanjang hidup
~ A*&% Y**^^$ (sampai sekarang...)
~ Freddie Prince Jr (senyum dia................ ilang marah)
~ Antonio Banderas
~ Pierce Brosnan
~ watak Uncle Ray... (aku x kenal, dalam citer drama masa aku sekola rendah dolu²)
~
~

ayat 3 : 7 perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati
~
~ ****sumer x der harapan....****
~
~
~
~
~

ayat 4 : 7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda
~ sumer pantai y cecantik...
~ NIAGARA FALLS
~ lelain air terjun y best²
~ of course la nak ke Tanah Suci
~
~
~

ayat 5 : 7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin akan anda hadiahkan pada pasangan anda
~ ...... biarlah rahsia....
~
~
~
~
~
~

ayat 6 : 7 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda
~ aku nyanyi????? dengar jer suara katak panggil ujan la... maybe sedap sket dr aku...
~
~
~
~
~
~

ayat 7 : 7 rakan yang anda tag dan mahu mereka buat PERIHAL 7 ini.
~ EncikPenyuBiru
~ minah nie...
~ dia nie
~ mamat nie...
~ cikgu nie....
~ hehehehee... org nie pun aku nak tag gak
~ dan dia ini



aku tau ada di antara mereka ini y x akan jawab.... tp aku suka n happy kalau mereka ini menjawab dengan ikhlas......

11 comments:

Mr PenyuBiru said...

aku tau ada di antara mereka ini y x akan jawab.... tp aku suka n happy kalau mereka ini menjawab dengan ikhlas......


adehh!! ayat yg ni yg buat ku serba salah neh. saiko..saiko..

syah shah said...

ohohoho... aku bukan takmoh jawab... tapi tag ini telah dan penah ku buat ak lame dulu... heheheheh... aci dak camtuh?? :D :D

en_me said...

ammvoiii, banyak yg xterjawab gittewww..

julietchun said...

Minah oooo Minah, ko kena tag nih.

syah shah said...

aku lupa nak bitau... aku ade tag ko jugak... ahahahah :P :P

eddie dewanaga said...

yang support chelsea takkan tak boleh... !

zonaku said...

encikPenyu:
hhehee.... saiko.... saiko...

syah:
hehe.. sukati!

en_me:
dah lama sgt perap mende nie.... x penuh² gak... last² publish jer la

juliet:
minah??

syah lagikkkk:
ko kejam.. bagi la y pendek n xder amik gambar pny.. ntah bila aku leh publish pepanjang camtu...

eddie:
boleh..... tp wali² aku semua suka setan tonggek tu

Jard The Great said...

aduss, apsal ko gelak bila ko tag aku tu? Musykil nie. Hehe

Jard The Great said...

aduss, apsal ko gelak bila ko tag aku tu? Musykil nie. Hehe

Jard The Great said...

aiks?? mana komen ku???

zonaku said...

ko nie jard....
dah lum lulus...
mmg la x msk lg komen ko...

Followers