About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, October 29, 2008

update.2

cikPuteri dah siapp...
dah di antar..

duit pun dah selesai...
nak tunggu lagi 28 hari...

blh kuruskan badan nie.

sakit ati dah kurang
bengang makin hilang
'patah kaki' dah baik
cikPuteri aku dah cantik!

8 comments:

julietchun said...

Bagusla kalo ko dah tak bengang.

theconfused said...

pastuh.. duk wat tensen kat blog aku.. :P

theconfused said...

baru sejam aku kuar dah jadik gitu.. ampess jaaaa

syah shah said...

patah kaki dah baik, sekarang tinggal sakit poket le pulak... hehehehe... Takpe, buleh diet tuh... :D :D

Mr PenyuBiru said...

tumpang simpati atas inciden yg ko alami itu. patutlah komen² ko blog kekawan lain cam nak release tension jer. sabaou yer..dugaan neh.

so apa plan tu tuk elakkan perkara tu berlaku lagi?

Aku Bukan Bidadari said...

kalo dh 3 kali kejadian..insyallah lepas ni x der apa2 yg jadi..
orang kata lah..

apa2 pun take care

en_me said...

siannyerr .. kannns

zonaku said...

juliet:
lum hilang.. cuma dah kurang...
dah x sakit mata dah tgk lobang besar itu.

cikKonpius :
ala buleh la.. buleh la...

cikKonpius:
apa yang sejam??????? musykil nie...


syah:
mmg kenaaaa sangaaaat diet nie.. kalu bukan pasa niepun mmg kena...

encikPenyu:
trimas...
plan????? kalau mende nak jadi... kunci dlm bilik besi pun leh jadik gak...
cumanya.. kene hati² lebih bila turn kete kene dok kat luar

tiara:
3 kali??????
ulp.. sudah2 la... letih dah nie tau... ramai pesan.. 'paham² jerla bila dah slalu sangat jadik nie'....
waaaaaaa.... kali nie jer tau mende ni jadi atas kelalaian aku...
1st time ayam bunuh diri, 2nd time sabotaj beramai²

en_me :
trimas atas simpatimu..

Followers