About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, October 29, 2008

update.1

baru jer...
aku call pakcikbank..
ada attemp guna kad ATM aku...
ari kejadian, cikL dah soh aku blok kad, PakMenteri2 pun sama...
tp aku cuma dapat blok kad y ada duit gaji...
y satu lagi aku ada call.. tp x dapat..
n sincerely aku x tau pasal apa x dapat cakap ngan customer service tu...

dan rupa²nya, lepas ♂²tu pecahkan cermin cikPuteri n amik beg duit aku, diorg cuba² nak cilokkkk sumer duit aku kat akaun....
amat jahat mereka² itu tau....!

semoga Allah beri hidayah n jadikan diorg manusia yang beriman dan berakhlak mulia lepas nie...
dan jika diorg tu bukan kaum muslim, aku doakan semoga terbuka jalan kebenaran pada mereka... Amin...

huhuhuuhuuhuhuuu... aku jugak y kehabisan duit...

6 comments:

Hasnul Efendi Md Yusof (ANUL) said...

alahai...lagi sadis kisah ko ni...kira aku bersyukur lg la plan tak jadi leh boling..

tp ni sume luar kawalan...aku nye sebab tak jadi dlm kawalan..tu sakit ati..

sabar ah..hehehe

ad3ck said...

ape sebenarnye yg telah berlaku terjadi? di mana berlaku? bila?

Ungku Nor said...

takpe..nanti Tuhan kaver kat tempat yang awak tak pernah jangka pulak, insyaAllah bebeh!

zonaku said...

anul : mmg tgh menahan sabar nie.. lenkali nk g piknik, ajak yer

ad3ck : check sdr ah!

kakUngku : Insyaallah

julietchun said...

Siannye. Penyamun skang ni mmg terror,penyamun zaman IT agaknyer, jap jer drg bleh kuarkan duit dari akaun kite,kalo beg diragut dan ade kad bank kena cpt2 report.Sabarlah.

zonaku said...

juliet:
lps kene, blank lama tau..
sampai cikL marah soh p blok kad...
jem oo kepala hotak nie

Followers