About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Friday, April 25, 2008

Alkisah Sabtu...

dah beberapa sabtu aku lalui...
Semua nya dgn perasaan kacau bilau... kebelakangan nie apa jer aku buat sumer x kena...
In order tu minimize all the damages that can occur... baik la aku steam off somewhere... siankwn aku... a.k.a mangsa... Miss L... A very dear friend... even aku pun rs cam kaki buli bla ngan dia..kekekeekkekeeee...




the very first Saturday..
dia dlm pantang... aku mmg jem.. nak tgk movie.. dia layan aku.. so aku bw dia p try bl tiket... ampes... dah abih.... next show.. lambt sgt.. so.. kami jenjln jer la kat mall tu...
kami msk sumer kedai y jual bj.. coz kami ada annual dinner... but satu pn x bl.. biasa la aku kan.. try sumer... but buy nothing...
then dia nk bl broadband... punya la kami melongok dpn kedai tu... blh salesman tu wat bodo jer.... ampesssssss tul la... apa ingat kami x mampu bl ker????

tau la kami nmpk cam budak2....

P/S bukan persaan yer... ada salesman bg kami arga student ta bila nk bl brg... dia y kata kami cam student.. murah oooo... kalu tau kami bl byk2... kekekeeeee...

lps mkn.... kmi blk... dia bl anklet jer... aku???? biasa la... tukang try..


then....
the next saturday...
dia ada hal kat opis...so aku keluar la buat skandal..
penat jer.... bodekan aku x jln..nak tgk movie.. tp citer tu x keluar lagikkkk...... last2 aku blk gak ngadap Miss L aku y bz tahap gaban....
berkulat aku tgu dia blk rmh... sejam aku tgu... dia x blk2....
padan muka aku.. aku siap ugut lg... dia x ondway gakk.... aku blah....






wei.. mana tahan... perut aku dah senget menahan panggilan alam tau.....
then mlm tu kami p mkn kenduri.... dia y still dlm pantang telah dgn hebatnya melanggar pantang....ssssssyyyyyhhhhhh..... jgn gtau sesaper... tau kat mak cik... conpem... putih aku kene basuh...

the other saturday....
pg2 aku ada function...event kot....
hampes tol... org bahagian pertahanan negara nie... bab y stamina mmg hebat... cam x peluh jer aku tgk... buat y flexible method... x blh bend dgn baik.... camana kalu diorg ni kene lwn ngan org y hebat kungfu?????
peluh2 tu la kami main games...
ada ka patut Miss L amik gambo aku melompat... mmg la huduh tahap cipan.... kalu aku tau gambo tu lepas kat tgn org... jaga dia... =) hehehee....
tp walaupun huduh.. aku menang ooooo....










dah puas merapu... sumer p mkn... coz mls nk msk opis...... syh.. dendiam dah la.... aku x per.. bos y bawak..

Miss L belasah mknn y dia jarang mkn









then belasah sepinggan lg....









parah tahap kelaparan kwn aku nie...

aku akhirnya berjaya menontonkan diri aku kat movie...
dengan hebatnya aku melangkah ke kaunter amik tiket....

aku: sy pny booking number y ini (sambil bg hp aku kat dia)
dia: oooo... meh cnie...
dia: eh..... (sambil kerut2 dahi)
aku: x leh bc ker... meh sy tlg bacakan
dia: tp nie booking kat GSC
aku: ye la.. kat cnie la...
dia: tapi cnie TGV bkn GSC...
aku: hah...! alamak ye laaaaaaa.... (dlm ati..... oh tidakkkkkkkkkkk!!!!)
Miss L: heheheheeee.... booking kat mana nie... mamai ka????
aku:.............

padan muka aku kan.....

esk pun saturday gak....
apa aku nak buat????????????????????????????



1 comment:

theconfused said...

sian Miss L kan?? takper.. I think she's having fun.. hehehe

Followers