About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Monday, June 30, 2014

buah-sabun-buah

Sesuatu yang menarik.

Few months back aku dikenalkan dengan sabun telur di holika-holika oleh rakan kerja. Dan disebabkan brandnya menengahkan konsep snail i.e; lendir snail untuk kecantikan kulit, aku masih belum boleh hadam untuk jadi pengguna.

Tapi sabun telurnya sangat menarik.

Pagi ramadhan kedua kali ni pulak, aku jumpa sabun buah. Berkunjung dari blog kak Kamsiah ke GA yang dianjurkan oleh Herba Tihara. (Tarikh GA bermula bday aku sampai 7July) Masih menarik dan sesuai untuk dicuba. Wangian kegemaran aku tetapla lavender & epal hijau, tapi belum ada dlm koleksi, mungkin x lama lagi akan diperkenalkan. InsyaAllah....


See, cantik kan... page di FB pun ada : di sini. Bagaimana agaknya ya bau sabun durian??????????






Owh, 2 Ramadhan 1435H = 30 June 2014, ulang tahun ke 2* sis3.

Semoga hidupnya sentiasa di dalam keberkatan dari Ilahi dan sentiasa berbahagia bersama keluarga sampai syurga.

2 July pulak bday SIL1. Bday kami bertiga dekat2, tapi kek tahun lepas ada dengan SIL1. maklumlah dia mmg ahli dalam urusan kek ni.






5 comments:

Tihara said...

good luck :)

HEMY said...

bukan main lawa lagi sabun..kang xiyad mintak nak makan plak.huhu

zonaku said...

jangan guna as pewangi cam kawan aku buat, ko guna as sabun.. mesti dia akan rajin mandi

julietchun said...

ngeri plak lendir snail utk kecantikan tu.

zonaku said...

Juliet,
nngeri sebab belum khatam la ni... sila buat rujukan. :)

Followers