About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Monday, February 17, 2014

Random act of kindness

Tema hari ini. (ada aku jumpa katanya whole last week is the week.... )

jadinya, ingat nak mengajak readers semua start. Something is better that nothing kan.

I also saw these... Wish one day, i am able to do something like this, or even more.


9 comments:

t.a.t.a said...

aku ada entry pasal random act of kindness ni. tapi belum sempat nak karang dan publish. nanti la aku buat.

Masy said...

aku rasa nak up no akaun aku la. so org bole buat random kindness ni dgn cara memasukkan duit dlm akaun aku.

what do you think?

zonaku said...

t.a.t.a:

sila.. sila...


masy:
itu bukan random lagi dah.... itu specific.... x blh!

julietchun said...

yg baik patut di ikut :D

Daddy Ziyyad said...

selalulah kita penuhkan akaun akhirat kita kan...:)

Nastyna said...

bila terbaca about this thing, it already makes me smile.

zonaku said...

juliet:
ya... ataupun, bila tergerak ja hati... trs buat kebaikan.... jgn sentiasa mengikut... sesekali jadi pencetus pun not bad kannnn

zonaku said...

DZ:
insyaallah.. kita sama2 usaha ke arah yang sama

zonaku said...

Nas:
Alhamdulillah.... i put a smile on your face... mesti JJ suka tgk mak dia senyum... baby kat dlm pun pastinya happy

Followers