About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, January 9, 2014

Kucing!

:: suka2 je ni.. korang jgn anggap serius ::

Tarikh & bulan kelahiran aku dikatanya dalam personaliti kucing


Comel kann.. Hafiz#hamidun share pic ni smlm


# Kucing: Kamu memang penyayang, disayangi namun kadang-kala begitu pemalu. Kamu sukakan keadaan yang senyap dan damai. Di dalam kehidupan,kamu suka mempelajari tentang perkara baru dan sentiasa melakukan setiap sesuatu dengan bersungguh-sungguh. Di dalam situasi normal, kamu memang nampak tenang tetapi apabila kamu dicabar, serta merta kamu mudah mengamuk! Mereka yang bernaung dibawah kucing memang bijak bergaya. Orang sekelilingmu sering menjadikan kamu sebagai idola di dalam berpakaian. Kamu bijak bersosial tetapi hanya bercakap dengan orang kamu kenali. Kamu memang begitu berhati-hati memilih teman.

bab bergaya n idola berpakaian tu memang la mengarut..... yang lain ada betulnya..... esp bab pemalu.

dah few times aku jumpa deskripsi yang macam ni dalam personaliti aku.... mungkin masanya untuk aku recheck????? maybe, tanpa aku sedari...

12 comments:

t.a.t.a said...

Pemalu? Sama la macam aku. Aku ni jenis darah pemalu. Orang ajak jumpa pun aku tak nak. Terus terang aku cakap aku malu. Lagi² lubang hidung aku ada 2, lagi aku malu.

Dia cakap haa nanti kalau dah hilang malu beritahu. Kita jumpa eh?

Hahaha.

Tukang Padam Papan Putih Cute (T3PCute) said...

t.a.t.a

kalau malu jumpa nanti tutup muka :)
kalau tutup mata lagi tak malu kot..

zonaku
rasanya kebykan org kalau kena ganggu atau kacau time mood tak ok memang sakan mengamuk

saya pencita kucing.. tapi masalagh ye kucing kat rumah saya suka berak depan murah.. rasa nak rotan jek bontut dia

zonaku said...

t.a.t.a:

tu namanya malu x bertempat.

zonaku said...

t3pcute:
biarkan ta tu... ngarut betul.. lepas ni dia kena pakai purdah kalau nk keluar rumah, kurang sikit pemalunya.

mak aku dulu kurung kucing kami dalam jamban for few nite. alhamdulillah lepas tu dia tau, kalau nk berak, kene p jamban. tapi kena la biar pintu jamban tu renggang sket. then asal bangun pagi je, first thing to do is simbah lantai... 2 in 1, lantai bersih tiap hari, kucing pun kurang menambah dosa kita

t.a.t.a said...

Setuju dengan cadangan akak. Tutup mata lagi tak malu kan? Hahahaha.

Dr Singa said...

miauuuuuuuuu..

meh sini miau!!!
mehh

zonaku said...

larikkkk... doc singa panggil... kalau layan nanti kena tokak!

t.a.t.a said...

macam mana eh singa bunyi kucing? hahaha

zonaku said...

tinggi imagibnasi ko ta...... aku just nk lari ja ni.... singa2 ni bukan leh caya...... hahahahaaa

*DiaNaDiN* said...

alolo muka..
macam merajuk ker..
tapi tetap comel :)

zonaku said...

Dianadin, Selamat datang..

muka dia mmg camtu.. (rasanyalah) hehehehe

Masy said...

aku pun pemalu jugak sebenarnya. tapi tau dah semua org tak pcaya huhu

Followers