About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, September 14, 2011

Wordless Wednesday : Sesi menuntut ILMU

17 comments:

k.e.r.i. said...

nenek : perempuan dan lelaki sama-sama tumbuk sambal, tapi lelaki punya sambal dia lain sikit.

cucu : *blur*

zonaku said...

hahahaa...... ko ni mata mmg kene pakai spek dah ni...............





kacang ler tu wei!

AI said...

- kusyuk cucu mendengr...maksu dia mane x blaja same ke? hehe

zonaku said...

Al:
entah, x pasti lak mana Acu dia time ni. keja lagi kot.

syah shah said...

mak chaq tak belajar sama kah? Mak chaq men kamera saja ya?? Besaa dia tu... Nak kena tuuu... hahahah :P

tumbuk kacang nak buat pe kah??

Masy said...

bongok betoi komen keri. LOL!!!!!

DrSinga said...

tak jadi ngomen lepas tersipu sipu baca komen keri

zonaku said...

syah:
buat kuah kacan nk raya aritu... ni acik y amik, makchaq buat kerja lain tie ni

zonaku said...

masy:
keri.. mmg camtu la dia.. kacang ngan cili pun x kenal

zonaku said...

drSinga:
haah.. keri tu memang... tah apa2 tah. mata cap lipas

azieazah said...

Hahahahaha! KERI...! wooiiit!

Ko orang negeri Sembilan ker? Pandai lak tahu menumbuk lada?

cissss...

*Sama malu macam Dr Puan SINGA.

Masy said...

dia maksudkan lain tu zonaa..... hahaahahahha lucah sunggoh!!

zonaku said...

aziezah:
dia org ganu...


masy:
ya ka? kureng supan sunggah budak tu... ko tolong sekeh barang sekali dua.. secara jemaah ngan geng memuah pun x per..


melampau ni melucah kat blog org!

*dr smlm aku mmg x paham, ptt la doc pun malu2*

syah shah said...

ternyata ko sungguhlaa inesennya... hahahah :P

zonaku said...

syah:
entah tetibe aku sgt inesen kali ni.....


x sangka budak keri nk buat hal kot.... cesssssss sungguh budak itu

k.e.r.i. said...

kah kah kah!
ramai yang perasan komen aku rupanya.

ampun ampun.
nanti aku kasi sebinier dari Bandung.
haha!

zonaku said...

double sebiner ya...


pakej ngan blanja aku tiket p KK

Followers