About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Friday, September 30, 2011

TGIF......

erm.......
pening kepala


bangun pagi terganggu ngan mimpi yang aku rasa cam pelik... membazir tenaga sel otak ja fikir, tapi aku still fikir... haihhh...


kendian, ada few things yang buatkana ku rasa berat hati dan susah hati...


kendian berita kurang baik yang terjadi kat kawan aku, pun aku tolong rasa sedih.


kendian ada lak berita separa gembira yang buatkan aku tersepit. memilih dan membuat keputusan bukan lah kepakaran aku bila perlu fikirkan hal ehwal sekeliling. kalau setakat hati sendiri, lebih mudah, sebab semua akibat (baik dan buruk) aku sendiri yang tanggung. kalau melibatkan orang lain, aku risau!!


kendian, ada jugak urusan kebaikan yang perlu dilaksanakan, tapi bila hati rusuh sebegini, rasa mau lari jejauh, jauh dari semua, sampai aku dapat cari ketenangan .....


luaran aku biasa, hati di dalam libang libu..... tapi, cemana pun, TGIF!!









…..dan aku masih membenci & tidak memaafkan pemilik PJG5490…… redha saja atas akibat dendam ini….

7 comments:

Masy said...

it's friday fridayyyyy

azieazah said...

Memang ada kala kita akan diuji kesabaran dan kemudian jadi keliru.

Bersabar.. pasni insyaAllah ok.

azieazah said...

Dah lama perati... blog Kak Azie memang tak pernah tersenarai dalam “Lepak Time Reading” kah?

List tu nampak panjang, mungkin dah tak muat nak masuk...

zonaku said...

bukan la kak... dah lama x update list tu
hahahahahahhaaa........

ckLah said...

Apa TIGF tu?

ckLah said...

Eh..TGIF! ckLah pulak yag paning...

zonaku said...

ckLah, akronim Thank God It's Friday.
Alhamdulillah dah cecah hari Jumaat, mungkinkah berjuma Jumaat sekali lagi? Wallahualam.


cuma saya kurang periksa asal usul term ni.

Followers