About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, June 9, 2011

Strong people



Strong people know how to keep their life in order. Even with tears in their eyes, they still manage to say 'I'm okay' with a smile.


to those who make me smile............thank you



to those who had seen my tears.......... you are a special friend indeed........



owh! a week to go.......

12 comments:

HEMY said...

ni kalau tetiba cancel jln2 penang ni sure ko menangis air mata darah. huhuhu

zonaku said...

aku bakar ubat nyamuk tepi jambatan!

korang jgn buat hal! hahahahaaaa

Masy said...

hahhahaha bongek anul! ade yg putus kawan sebulan ni klu kita kensel last menet hehehhehe

aku blom tgk ko nanges lg, so aku adelah kategori yg 1st. sama2. heheheh

zonaku said...

hahaha.....
korang tgu jer la amukan drakula wafa kalau kansel last menet.....

y dlm kategori kedua tu sangat lah limited jumlahnya

szar said...

kenal zona pellucida tak

zonaku said...

szar:
y mana satu y dimaksudkan?

syah shah said...

aku curious... kenapa ko nak bakar ubat nyamuk tepi jembatan tuh? tak paham nih... Hoho~

aku ade tak termasuk dalam kategori pertama tuh? Hoho~ :P

zonaku said...

syah:
hahahahaaa.. yer, ko dlm golongan pertama tu.. tq!

aku hanya berani bakar ubat nyamuk tepi tu jer la.. kang aku bakar jambatan tu kang, ramai lak marah kat aku.........

k.e.r.i. said...

aku takde hal.
korang kensel pun aku gi je lah penang tu.
haha.

AI said...

- bercuti di jambatan pulau pinang???

- hehehe...

zonaku said...

keri:
x der nya batal........ insyaallah berjalan lancar semua y kita plan

zonaku said...

al:
nak join?? sila lah datang yer

Followers