About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, June 16, 2011

Memuah Holiday

Kami bukanlah blogger tegar, jauh sekali popular.
Tapi..kami sangat gembira bila tiap kali berjumpa.

memuah gang minus me (of course la kannnn)


ya....

hari ni hari terakhir penantian aku. penantian apa? sejak aku berhenti kerja di Kajang, dan kembali menetap di Pulau Pinang Julai 2010, kengkawan blogger dari geng memuah aku akan datang ke sini. datang bercuti bersama-sama dalam satu kumpulan disini. diorang bukan tak biasa datang ke sini, tapi kehadiran kali ini mempunyai makna yang berbeza. aku anggap ini hadiah birthday untuk aku yang paling istimewa. percutian bersama-sama. yeay!!! x perlu hadiah, masa adalah yang terbaik. InsyaAllah, aku mendoakan yang terbaik untuk percutian kami ini. harapnya korang juga mendoakan percutian kami berjalan lancar.

antara yang akan hadir adalah anul & isteri, keri, wafa, erina, masy, bella, jard. kapten tidak dapat hadir, begitu juga dengan aima & suaminya. aima disebabkan hal kandungan nya, suaminya dan kapten pulak sebab urusan kerja. tiket dibeli bulan Oktober 2010 oleh Wafa. terharu aku masa tu sebab aku baru saja balik ke sini dan masih tak berapa dapat sesuaikan diri di sini (walau ini kampung halaman aku). disebabkan tahu kehadiran diorang di bulan jun, makanya, aku semacam bersemangat untuk terus bekerja di sini sampai ke tarikh percutian tu. dan sekelip mata saja ESOK 17 JUN 2011, jam 7.50 pagi, adalah ETA diorang. aku over excited ni!!!!

macam-macam yang kami bincangkan dalam FB, melebihi 900 mesej untuk urusan ini, yang betul-betul isu holiday aku rasa dalam 200 saja kot, selebihnya pasal air mutlak, isu typo, MOK, putnam, kenduri erina, masalah cuti dan sebagainya... tapi, kami berjaya lalui semuanya, dan esok adalah saat ketibaan.



owh!!!! aku x sabar!



::kadangkala perasaan gembira itu tidak dapat dizahirkan dengan kata-kata::

pics masa last outing aku ngan memuah gang (eclipse movie nite out) paling banyak di sini, di sini, di sini, di sini.



erm.. doa awak belum dimakbulkan la wahai erina............sabar yer!



pada bloggers lain di pulau mutiara ni, sila la hubungi kami andai ingin berjumpa.

14 comments:

Masy said...

yihaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! aku pon eksaited gaaaaakkkk

PnConfused said...

slamat berhoyeh2

zonaku said...

masy:
jgn x tido pulak yer mlm ni.... & jgn terlajak tdo!

zonaku said...

pnKompius:
baikkkkk

AI said...

- selamat bergumbira...tp jgn terlebih suda...hehe

zonaku said...

Al;
insyaallah tidak ler berlebihan rasanya..........

jedi said...

gthering mmg best...

selamat bergumbira

zonaku said...

jedi:
semestinya......

Roza Ami Nanomiya said...

selamat bercuti ramai2

aim-a said...

selamat bergumbira!!!! aku doakan korang selamat pg selamat balik....huhuhuhu

nak jeruk salak......huhuhuhuhuhu

zonaku said...

Roza Ami Nanomiya:
tq.... insyaallah selamat

zonaku said...

aima:
insyaalah.. tq2....

buah kabung mau x ni?

Mr PenyuBiru said...

aku pun jadi excited gak wpun aku tak join.hehe..

semoga semuanya berjalan lancar.bawak diorang pekena nasi line clear punyer.hehe

zonaku said...

hahahaa.... aku bukan pandai nk ke sana...

Followers