About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, March 9, 2011

Farah & Faris

**aku baru perasan y entry aku sebelum ni x der tajuk**


kisah FARAH
tgh² bersiap terdengar jeritan dr bawah 'meh meeting jap!' aku terus saja bersiap macam biasa. turun saja, dah tahap nak closing meeting dah. si Farah dah bengang² sebab usul tidak diterima, rasanya bukan sekadar tidak diterima, malahan tidak dipertimbangkan pun... penyudah : meraung la dia.......... dan usul MEM diterima.. kita bakal lihat saja hasilnya ya....


kisah FARIS
bangun saja, amik baju untuk di seterika, (ya, sejak kerja baru ni, aku sangat malas seterika baju, sarung tshirt n seluar saja. x yah make-up pun, baju kurung?? ada, dalam almari.) faris dah segar bugar di awal pagi, nampak saja kelibat aku di tepi seterika terus saja keluar statement : 'x mo tengok mak chaq'. alahai ini budak, mak chaq awak ni bukak mata pun belum habis, sudah mau cari pasal... hheheheeee.... trs la aku tersenyum.. faris.. faris.. :)

14 comments:

julietchun said...

syoknya keje tak payah seterika baju :D

PnConfused said...

dulu2 pun aku malassss seterika baju

Ku Tak Sempurna said...

woooooooo...

ingatkan aku sorang je yg "BERCHENTA" nak seterika baju


ghopenyaaa.. hahaha

syah shah said...

aku keje dah nak masuk enam tahun takyah seterika baju... iron tudung saja.. heheheheh :D :D

okla, tipu, kekadang je kalau rajin baru iron baju grand-grand sikit... haha :P :P

opaq said...

kalau aku nak cari bini,
aku nak cari yang pandai iron baju.,

haha

zonaku said...

juliet:
tgk la jugak jenis baju..... takat tshirt n jeans..... bazir letrik jer

zonaku said...

onKompius:
hehheheheheee...... sekarang pun kannnnnnnn........

zonaku said...

KTS:
bila datang malas.. rasa nk pakai ja tracksuit ngan selipar p keja

zonaku said...

syah:
hehehehee...... bila nk dress up punya angin suda mari...


complete make up!!

zonaku said...

opaq:
setau aku semua pompuan pandai.....

bibik indon x penah tgk iron pun pandai, apatah lagi y keje kat kedai obi!

syah shah said...

ok, complete make up tak penah aku buat lagi... abeh-abeh kuat tonyoh lipgloss aje... hohohohoh

time kawen jaa aku pakai full mekap, lain time tak penah lagi... :D

Masy said...

aku selalu paksa diri aku iron baju utk stok seminggu keje terus. senang. dan x payah hari2 nk pk nk pkai baju ape esok ehehehe.

klu x, nanti seminggu tu aku pakai 'asal ade' je. huhuhu

zonaku said...

syah:

sesekali bersolek sakan apa salahnya....

zonaku said...

masy:
ya betul..... formula nk elakkan kemalasan fikir baju...


lebih baik stok sebulan.....

Followers