About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, December 16, 2010

info.. info.......!

buat semua teman blogger y ada no tepon aku, esp geng memuah..

aku akan tamatkan khidmat talian maxis aku.

hidup aku sekarang dah x perlukan dua talian sebab satu pun dah jarang berbunyik. kalau dulu aku perlukan dua untuk bezakan kerja n personal, sekarang tidak lagi....

so, sesapa y aku dah hubungi di FB, aku dah sertakan nombor celcom aku. yang lain2, (yang pernah ada saja yer) sila email pada aku, atau aku akan hubungi korang nanti.


21 comments:

ymn said...

yg x der ..bleh minta kah ?? :P

zonaku said...

blh....



tp atas urusan apa????

kalau sebab y perlu, blh la di beri...

syah shah said...

nanti haku check... rasanya ada nomotipon ko dedua... Hohohohohoh :D :D

baincardin said...

"Part 3" pulak datang menyerang. layan jelaa....^_^

zonaku said...

syah:
ko mmg ada dedua...

syah shah said...

hahahah saje gatal-gatal... jadi kena delete ah yang maxis tuh eh??

Ku Tak Sempurna said...

aku ada 1 jek no tepon. 1 ni pun seminggu sekali susah nak bunyik. sedih kan.

eh. apakata kita main miskol2. BARU MERIAH SKIT TEPON KITA. takyah ko tmtkan no maxis tu.

good idea, KTS! :p

zonaku said...

syah:
ko x nak delete pun aku x kesah...
still aku termiate gak


muahahahahahaaaaa....

zonaku said...

KTS:
mmg GOOD IDEA!!!!!


tp aku still nk terminat gak... x dulikkk...


nk ber 'miss call' guna no mana pun x per kannn... sbb x yah bayar...

syah shah said...

dah terminate ke blom?

marilah kita main miskol bersama-sama... Ko start eh? :P :P

zonaku said...

lom...

mau update phone book dulu...

line kat opis adelah kene block... semua online or phone opis jer....

hehhheeeee.....

arianna adrizal said...

yg 017 tu eh.. tu je yg ada. celcom tadok. meh kasik.

zonaku said...

anne:
eh, x der ek????

minta ngan masy.. dah kasik dia..

Catwoman said...

Patutlah tempoh hari I hantar SMS kat you, tapi tak masuk. Ghupernya dah tamatkan line tepon...

Huhuhuhuhuu.....

:)

PnConfused said...

ehek..... erm.. nak jugaklaa no tipun celcom hg.. kih3

Linglung said...

kpd gua yg xde nombor tepon lu ni apa pula nak buat? hehek :p

Pencacai Alim said...

aku tkde pon..hakhakhak

zonaku said...

zyma:
nnt aku kasik yer

zonaku said...

pnKompius:
no digi mau????

zonaku said...

linglung:
buat buat dah ler...

zonaku said...

Pencacai Alim:
hehehe

Followers