About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, October 28, 2010

Update CikPuteri

semalam..
ada urusan di tanjung, kalau bukan orang penang akan sebut sebagai georgetown. usai dalam hanya x sampai setengah jam padahal pemanduan memakan masa hampir sejam. Bro3 y drive. aku kan x pandai lagi jalan2 area sana.

kendian sambung lak ke bangunan persekutuan untuk urusan keluarga. sekadar untuk kemaskini.

hujan.. 'pandai' kami berdua, sekadar pandang saja ke belakang, x mencari. payung jadi hiasan semata2 kat belakang tu.. susah payang cover kepala ngan sapu tangan n fail....mengong!

then, cari update cikPuteri. Haihhhhh................. nilah lecehnya bila ada manusia BODOH memandu proton BLM PJG 5490 dalam keadaan cuai sesudah pulang dari bekerja di LineaR SemiConductor petang itu, ikut marah nk saja ake letakkan nama penuh, no IC n alamat dia kat sini. sabarrrr..... sabarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..............

sudah2~

geng bengkel lak x tau apa status dia.. aku risau jer dia hilang kene culik... ada jugak aku g bakar rumah orang bodoh itu karang. carik punya carik, diorg kata dia tengah dalam proses pulih rupa..

Insyaallah sabtu ni siap! lama tau masa selama 2 bulan hidup tanpa cikPuteri, rasa cam disabled bodied je.... x der boifren x per, jgn x der cikPuteri. canggung!

please pray that dia boleh aku amik esok yer kengkawan, sabtu n ahad leh aku manja2 kan dia sebelum mula life ulang alik ke tanjung tetiap ari... yang aku jangkakan akan sebuk.

owh! jarak baru (insyaallah) 25km one way~

doakan yang terbaik buat aku ye~

10 comments:

Ku Tak Sempurna said...

xder cikPutera a.k.a boifren xpe, jgn xder cikPuteri??



.
.
.

betul ke??

:P

PnConfused said...

lex ar.. ai ari2 p tanjung okeh jaaaaaaaaaaaaa

Mr PenyuBiru said...

aku doakan cik puteri lekas sembuh. :D

zonaku said...

kts:
x der boifren x per, asal cikPuteri ada.. x der cikPuteri, boifren ada pun x best

zonaku said...

pnKompius:
nk mula semula la ni.... tgh cari semangat...

encikPenyu:
tq~

julietchun said...

mesti ko kesepian selama cikputeri dlm proses pembaikan.:P

ber_u_wang said...

angkat imspira la jadi puteri kedua.. ha ha ha

zonaku said...

juliet:
lebih dari itu


ber_u_wang:
angkat??? berat tuuuuuuuuu

eddie dewanaga said...

...besi pukal tu, tolak je bila dah siap... ambik Waja Evo 1.8.

zonaku said...

eddie:

ehem...cari pasal ker?

Followers