About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, October 7, 2010

Pengakhiran



lps apa yang aku bina, setelah sekian lama.. apa y aku usahakan
kini masanya untuk melepaskanya

dan memulakan sesuatu yang baru......


jadual hujung minggu ni untuk penutup kisah;

jumaat:
keja, then lps keja, n penang bridge dah reda dr kesibukan biasanya... bertolak dr rumah

sabtu:
pagi2 amik kotak di pejabat lama, n sambung packing barang. adinda2 ku bakal menyambung usaha membina kerjaya memasing. about noon, ada orang akan mula amik barang2 y dijual, usai semua, nk antar barang ke klang, bakal di bawa balik tumpang lori sewaan teman lama y kebetulan mahu berpindah n settle down di tanah kelahiran. then, aku ingin meluang masa bersama kengkawan bloggers, mungkin lama lepas ni baru aku berkesempatan berjumpa di alam realiti semula. adui... karang hati tisu lak... xmo... xmo.... xmo.. maybe nk tgk wayang citer 'eat, pray, love'. sapa nk join???????

ahad:
finalised semua, maybe n maybe not adik berpindah, then again, maybe or maybe not aku ke jobfair lak.. then bertolak pulang... separuh bakal balik ngan bas... hehehehehee...aku la tu rasanya...


INI PERANCANGAN SAHAJA... berubah ikut kesesuaian..... harap maklum






24 comments:

Yunus Badawi said...

Apa2pun aku doakan yg terbaik utk ko. Selamat maju jaya.

Yunus Badawi said...

eh aku firstlah pagi ni hehehe

zonaku said...

YB:
thanx....... semua dalam auto mode...

lum decide dalam hati sebenarnya

syah shah said...

mabuk sate takde dalam perancangan kah? Mueheheheheh :P :P

arianna adrizal said...

eat pray love?! nak! =)

Masy said...

jom! erina free sabtu malam ahad. jom jom. jom ennnnnn jom zonaaaaa~

zonaku said...

syah:
buleh jer....... sila datang kajang yer

zonaku said...

anne :
JOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zonaku said...

masy:
midnite buleh ker????????????? geng memuah yang lain ada x?

julietchun said...

padat jadual tu :P

zonaku said...

itu la............................. tgk la mana y sempat aku buat

PnConfused said...

please hug kak ina for me... huhuhuhuuh....


n regards to puan tum... :(

ber_u_wang said...

semoga tempat baru membawa lebih kegembiraan

zonaku said...

pnKompius:
kalau aku jumpa la..... my plan just nk p amik ja ngan sa*had.... x mo masuk building

zonaku said...

ber_u_wang:
insyaallah...... kegembiraan itu kita y perlu rasainya dari hati.....


cuma penyesuaian diri sahaja yang diperlukan...

syah shah said...

insyaAllah kalau takde apa-apa program lain...

opkos lah kat kajang... kat tempat len tak bess walopon diorang mengaku sate kajang... hahahah :P :P

zonaku said...

syah:
muahahhahahahaaa........




tengok la dulu.. cam ada changes sket dah ni

syah shah said...

rancangan telah dibentangkan kepada incik firdaus... menunggu approval.

zonaku said...

hehehheheee.... bagus2

Erina Asmawani said...

sabtu malam!! jom kakk!!!

zonaku said...

kul 5 br diorg nk amik barang... huhuuhuuuuuu.. kul brp leh kuar ni

syah shah said...

itu macam kalu, bawak paper lama banyak-banyak, beli sate kasi bungkus satu kali, pastu mabuk-mabuk sate kat umah ko tu... mueheheheheheheh :P :P

syah shah said...

not to forget, paper plates & plastic cups!! :P :P

zonaku said...

semua tu mmg ada.. no hallll

Followers