About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, October 5, 2010

My garage sale

Pic dah aku publishkan di sini....


Mohon kerjasama guna nama sebenar aku di sana yer...



syah, aima, n keri.... ada few items korang kene rebut tawar harga y baik. coz ada kengkawan adik aku pun minat benda y sama.

owh, BTW, aku plan ke KL hujung mgu ni...perlu bantuan sesiapa sudi aku gunakan keta or drive me around, nk bawak stok buku adik aku ke Klang.

Wafa n Anul, korang jgn risau, special arrangement untuk korang collect barang korang.

c u guys & gals

4 comments:

baincardin said...

selamat berjual beli! :)

syah shah said...

aku kompom nak rak buku ngan rak dapur...

julietchun said...

laris jualannya tu :P

Super Nia Hana said...

barang smeua menarikk!!watashi nak!tapi kalo beli tade tempat nak letak

Followers