About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, October 5, 2010

My Garage Sale II

ok, senarai barang n pembeli dah ada di blog http://zontiarascollections.blogspot.com/


barang y lum terjual ialah rak buku berbentuk suku bulatan, dan juga peti ais.
owh, juga aku nk jual tangga lipat y 5 steps. tangga ni aku beli untuk mudahkan aku, iyer la, nk tukar bulb lampu ke, nk cuci kipas ker..... kan senang kalau ada...

Khabar cikPuteri ialah makin sihat... tulang belakang sudah dibetulkan, fasa rupa dan keselesaan pula kini....


owh!!!! buat yang bakal mengusik, cikPuteri IS NOT FOR SALE!!! (...yet... anywayyyy......)


er...


errrr......


errrrrrrrr.....


apa lagi ya???????? trs otak aku jem!

owh..
berjumpa teman lama sebelum statusnya bertambah lagi.... senyumnya... kegembiraannya n seri yang terpancar di raut wajahnnya...

menusuk kalbu



11 comments:

Firol said...

memang tak nak bawak balik langsung semua tu ye

Mr PenyuBiru said...

adeh! baru ingat nak sambar tv.

zonaku said...

firol:
jauh la.... masalah transport. aku bawak balik buku n baju jer

zonaku said...

penyu:
lambat semenet. peti ais ko x mo?

Masy said...

aku br je tny psl vakum skali dah ade org beli T__________________________T tsskkk hukhukhuk

PnConfused said...

penyuk nak wat bisnes es kem mesia... dia nak beli peti es hg tuh.... kataku memfitnah beliau

zonaku said...

masy:
itu la.... dua dah kawan aku x dpt.... bukan rezeki..


ko x mo toaster ker???? leh makan roti bakar tetiap ari ... diet!

zonaku said...

pnKompius:
oooooo..... moga pitenah ko jadi kenyataan..... laku la peti ais aku tu...

julietchun said...

cik puteri kena buat fisioterapi tu :P

zonaku said...

juliet:
bakal yer.........

aim-a said...

tangge tu berape????aku berminat ni..

Followers