About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Friday, October 15, 2010

M.U.K.A.B.U.K.U

okies.. setelah kes aku kene marah ngan wafa sebab x add FB (walau aku dah add YB, aim-a n keri) n missed the discussion on the 'Memuah Holiday'



aku dah confirm akan add Memuah bloggers kalau ada y sudi add aku lps ni. dan, harap gunakan nama aku sebenar di dunia mu.kabu.ku. sebab sebelum ini, kawan yang aku add, 95% darinya adalah orang2 yang aku kenal di alam realiti. dan diorg x tahu pasl kewujudan 'zonantaraitudanini'

dan aku akan cuba sedaya upaya untuk minimise kan life muk.abuk.u yang bercampur dengan blog. bloggers yang bukan dalam golongan memuah, bakal aku pertimbangkan


harap maklum

10 comments:

Erina Asmawani said...

eheeee..kantoi saya semalam..gak tau dong..maafin ya..mesti kawan2 akak yg smpat baca tu kompius..sapela si zona ni..dak ni salah wall ni..haha

syah shah said...

tulaaa... sampaikan dah add aku pun buleh pulak buat kompius zaman bila ko add aku... chittt... sedeyyy wokeh?? muehehehheh :P :P

zonaku said...

erina:
x per..... ramai y ada, but x ramai perasan.......

my mistake, sbb terlalu berahsia

zonaku said...

syah:
aku mmg x ingat langsung bila... mohon ampun maaf yer....


ko blk kampung lagi meh singgah penang.. leh mkn laksa

Masy said...

yeaahhhh kt fesbuk aku panggil ko lindy. ko terima jelah dgn hati yg terbuka ok. ngeeeeehhh

thankss 4 d add *ayat skema*

syah shah said...

insyaAllah... kompom hujung bulan 11 balik kampung... sepupu incik Firdaus kenuri... kalu ade rezeki, kita jumpa lagi :D :D

zonaku said...

masy:
lindy pun lindy laaaa... nama aku kan international.....

bagi jer nama aku kat bangsa apa pun... pastu mudah disebut dengan betul

zonaku said...

syah:
kalau mahu singgah, sila bagitahu... mudah untuk mak aku plan menu...


hehhehee... mak aku, bukan aku

syah shah said...

chitt... ade ke mak yang plan menu... chittt... hahahahahah

zonaku said...

hehehee....
dah tentu2 mak aku y masak......

Followers