About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Sunday, June 20, 2010

apa aku buat sepanjang masa bercuti

hari rabu, antar wafa ke airport. mlm tu sebenarnya aku x blh tido, last aku tgk jam lebih kurang kul 3 pagi.. wafa call pun kali kedua br terjaga. dia dah almost sampai! kelam kabut aku mandi.
lps jer anta dia, ms drive keluar, br aku perasan aku x solat subuh lagi.singgah di petronas dekat LCCT tu. Tahukah Anda??? surau di situ kene kongsi lelaki & pompuan? terkedu aku kejap! dah la sensorang! ada few guys tgh solat. n ada a lady tgh tgu kat tepi tu... tgk jam, x blh jaddi ni, karang melepas lak waktu solat. aku ajak lady tu masuk gak, at least berdua x ler kekok sangat. xder pemisah tempat wuduk or tempat solat ok!

then masa exit di bangi, ada la plak akak sorang ni, W***7177, kia optima himpit keta aku a.k.a cikSona wafa. kalau la bergesel, jenuh nk menjawab ngan wafa. aku hon pun dia wat derrrkkkkk je.. dah la x bg signal! aku y mamai ker dia??? rsnya kepala aku tingtong dah... tp dia lagi trk!

sampai rmh dgn selamat la akhirnya....


mlm tu plak, sesi bergather ngan kawan sekolah aku. menonton LBS. masa buka posa di pizza hut, meja kami adalah paling kecoh! 5 orang je tapi semua org pandang! ehehhehehehehe! meriah! aku tgk gak, satu couple tu asyik pandang kami jer... few times gak la aku bertentang mata ngan si mamat tu.... dah few times, aku senyum jer laaaa..... but heaven berjumpa kengkawan lama. antara perbincangan kami, kes aku resign... hehehehheeee... x pasal2 la aku jadi topik! owh kami berlima plus 2 toddler, bukan si kecik tu y bising, mak diorg y kecoh!

15 comments:

citahrudin said...

aduh..surau peseng menda tu weh...aihhh...bahaya sungguh

dan lagi satu....

knp kh resign?

dan lagi satu...kakak
hehehehe
buleh aku tau tak motip ko agak menghailaitkan acara bertentang mata dan senyum2 kat pakwe tu?
keh3

Catwoman said...

Salam Zona....

Enjoy ur life......

Senyum2 tau..

:)

zonaku said...

citah:
ntah.. peseng kat arab kot! aku resign???? sbb aku dah anta srt laaaa....
hailait????? sebab dia lebih berminat tgk kitorg dr awek dia.... awek dia tengok ms awal2 jer.... dia tgk sampai kami nk blah dr situ...


zyma:
sensorg kat rmh, senyum manjang kang jadik mereng lak

Ku Tak Sempurna said...

KENSEL

.
.

takleh jadikan kakak ipar pompuan ni... itu yg mamat dgn couplenya ckp sbnrnya.. hihihi :P

mmg best klu tmpt awam buat mcm umah sendiri kaaann.. err.. ai pun biasa buat camtu :D

Ku Tak Sempurna said...

bestnya ber'cuti' :P... tp utk 2,3 hari atau plg lama seminggu...

.
.


klu melebihi tempoh tu, kompem mati kebuhsanan.. ;D

zonaku said...

kts:
kakak ipar????? jahat ar kooooo


kts lagik:
x yah seminggu... aku mmg dah tahap kebosanan amat nie....

maybe sbb aku dah terbiasa keja dgn sebuk kot

HEMY said...

mmg haram jadah la kongsi tmpat...bukan nye aurat sama...demmm

Erina Asmawani said...

tula..aku pun terkejut surau LCCT camtu..huhu..

nangis tak tgk LBS?hehe

Masy said...

apo kes la bkongsi surau, kedekut betoi tuan petronas ni isk2

Yunus Badawi said...

aku suspek sarau satu lagi dah dijadikan setor. Setahu aku Petronas (dan masa aku kat Shell dulu) buat surau berasingan utk perempuan dan lelaki.

julietchun said...

selalu berenti isi minyak je kat petronas tu. macammana nak kusyuk solat kalo kaum adam yg gagah perkasa ada depan mata,hahahhaha.

PnConfused said...

gile mereng kongsi surau dowhhhh..



aku cuti 2 bln ritu pon bosan.. seb bek ms tuh aku de kelas lg.. :D

zonaku said...

HEMY:
itulah... takat solat mungkin la aku msh leh terima sbb dah bertelekung. tapi kalu dah nk wudhuk pun share.....


gila!!!!

erina:
Petronas dekat ngan LCCT la.. bukan LCCT... surau dia elok!

LBS??? x fokus sgt..... maybe sbb si kecik dua org tu kecoh kot!

masy:
kedekot satu hal... hukum tahu x??????

zonaku said...

YB:
itu laaa...... setahu aku surau petronas mmg elok.... aman jer nak solat. blh tolong tgk2kan x naper jadi gtu???? YB kan berpengalaman...


juliet:
takat tengok diorg tu aku ok jer..... bab nk amik wudhuk???????

zonaku said...

pnKompius:
hehehheeee..... ada gak la arah tuju... ni mmg totally free!!!!

owh!!!! aku otw blk kg ni... esk or lusa mkn stimbot????

Followers