About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Sunday, April 4, 2010

PINK!

dlm sembang2 ngan HEMY
pasal aku mintak tolong dia
pilihan y dia kasik is kaler biru
aku minta pink
then baru aku perasan aku asyik pink jer kebelakangan ni

masa aku ke holiday januari lepas aku pakai baju pink
then salah satu kasut y aku beli pun pink
masa kenduri dia pun aku pakai pink
then masa Annual Dinner baru2 ni pun aku pakai costume pink

bright pink ok!

pagi td masa aku handle event pun aku pakai pink


huhuhuhuuuhuhuuuuuu
sila maklum, PINK bukan kaler pilihan aku

maybe aku kena tukar dari zonantaraitudanini ke lantaiPINKaku

oh tidakkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15 comments:

Masy said...

tgh mood perempuan tulen kot skrg ni hehehehehehehe

Erina Asmawani said...

ley join cik lisa club ni kak..hehehe ;)

zonaku said...

masy:
selamat kembali............

xkan selama ni aku bkn mood pompuan tulen kot????????? y tetiap bulan mood swing tu apa???

erina:
nehiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!

HEMY said...

tukar jadi pingu la...hehehe

julietchun said...

cer tukar template pink, cantik kot :P

xiiinam said...

Selamat memPINKkan diri...
:)

Masy said...

selama ni pompuan je, kali ni tulen sesangat la kirenye.. girly2 gitu hihihihihi

ke jiwa berbunga2 ni ehem ehem ehem ;) jgn mare muah2 hehehe

ber_u_wang said...

he he he mesti fall in love ni.. cehwah

k.e.r.i. said...

pinky and the brain.
haha

zonaku said...

HEMY:
pingu???? karang apa ja aku taip korang x paham!

juliet:
xmo laaa

ckLah:
xmo xmo xmo

zonaku said...

masy:
jiwa bunga2??? cepatnya doa ko makbul kan?

beruwang:
pepandai jer spekulasi!

keri:
aku sgt x suka katun tu.. scary!

Mr PenyuBiru said...

apa salahnye pink. nnt kecik ati pink.hehe

zonaku said...

encikPenyu:
mmg x salah.. but kalau dah setiap kali pink, mabuk pink la aku

fae said...

takyah risau..perubahan hormon kot..hak3.. lepas beranak kat farah, aku pun suka pink, warna yg aku sgt geli ok!!1

zonaku said...

heheheheee.. lps farah lahir, aku pun suka beli kaler merah.. n pink

tp untuk dia laaaaaa bukan dr sdr ok!

Followers