About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, January 12, 2010

Menchik!

aku cukup geli ngan org meludah merata². tambah kalau persekitaran kotor, boleh muntah ijau kalau ada org tetiba meludah dpn aku.

dan sila ketahui, ludah itu boleh membantu menyebarkan penyakit pada org y ada disitu.

tadi, sesedap rasa berhenti di lampu isyarat di Jalan Reko, Kajang, tetiba ada van pekerja lalu dan berenti di lane sebelah. pemandunya seorang India, bunyik macam perkauman, tp golongan ini paling ramai mempunyai tabiat meludah ni (sepanjang pemerhatian aku lah). No pendaftaran van dia ialah WFM9296, dimiliki oleh k*****a/l*****veloo. aku x ingat nama penuh dia.

GELI OK!!!!

dia membelok ke highway selepas itu...

jadi, sesiapa berjumpa, sila hati², takut terkena hasil dari dia lepas nie...

13 comments:

Yunus Badawi said...

Kesian ko. Mmg takde kesopanan dan kesusilaan langsung.

syah shah said...

Aku pun benci orang suka ludah merata-rata nih... kalu buleh lempang, aku lempang dah... huhu~~

Kapten Luffy said...

ptui! (ludah blog ko)

julietchun said...

tak suka tgk pemandangan camtu di pagi hari plak.

Masy said...

wat kembang tekak je huhu

HEMY said...

yg dr dlm keta mmg nmpk biadab..siyesss

zonaku said...

YB:
kalau kene keta aku, harus jugakla aku turun soh dia basuh segera!!!!!

syah:
aku x nak lempang.. aku nk bg public humiliation!

kapten:
tetiba aku jadi benci kat ko!

zonaku said...

juliet:
hampir merosakkan hari aku!

masy:
tau x per!


HEMY:
abes kalu dr atas moto, dlm bas x nampak biadap la???? y dok tunggu bas or teksi???

a habit to be banned!

Super Nia Hana said...

yuckssss...,,

watashi pun tak ske
sama dengan org yg korek idung secara gila di trafik light

tak sengaja tgk maaaa

zonaku said...

menchikkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!

Erina Asmawani said...

yeikkk!! gelinya! tak senonoh kan org gini..ish..ok lagi kalo naik kete..kalo naik moto?? huhu

zonaku said...

ngeri!

K@mpung Chelsea said...

helo tuan rumah.Minat chelsea x ? jom join n visit blog saye ni di http://kampungchelsea.blogspot.com ,ok bye

Followers