About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Monday, January 18, 2010

For Coffee Lover


Bukan kekasih pada kopi yer... tapi penggemar kopi (termasuklah aku)

aku amik maklumat ini dari Yahoo! jadi, marilah kita tengokkan apa manfaat kopi ni pada kita

Coffee reduces your appetite, increases your metabolism, and gives you a shot of antioxidants. (x caya sila tanya MayaKarin)

A study published in the journal Physiology & Behavior found that the average metabolic rate of people who drink caffeinated coffee is 16 percent higher than that of those who drink decaf.

Caffeine stimulates your central nervous system by increasing your heart rate and breathing. Honestly, could there be a more perfect beverage? Plus, frequent mini servings of caffeine (8 ounces of coffee or less) keep you awake, alert, and focused for longer than a single jumbo one would, according to sleep experts. When you quickly drink a large coffee, the caffeine peaks in your bloodstream much sooner than if you spread it out over time. Start your day with an 8 ounce coffee (the "short" size is available by request at Starbucks <---- korang masih melanggan ker? aku dah stop lama dah). Or, ask for a large half caf. Then keep the caffeine lightly flowing with a lunchtime cappuccino (it's got only 75 mg, which is about one quarter of what you'd get in a 16 ounce coffee).

6 comments:

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

mak kata, kalau minum kopi dia orang tua.

betul ke?? betul ke????

julietchun said...

aku minum kopi kat rumah je,eheheheeh.

Masy said...

sedapnye kopiiiiiiiiiiiiiii

Ku Tak Sempurna said...

walopon aku suka kopi, tapi tak pernah cuba kopi starbak... sbb takut ketagih... kang tak pasal2 ari2 ke sana..... poket kering plak...

hikkksssss

ni baru manfaat...
kemudaratan nya tak nak citer :D

zonaku said...

hazerin:
ye ke?? aku x tau la plak. tp adik aku penah la sebut camtu gak

juliet:
hehehehee... aku caffein addict!

masy:
yerrrr.. sgt sedap!

KTS:
hehehee.. ku pernah berpacaran sama org kampeni ni... mabuk kopi la aku!

syah shah said...

selalu orang kata sapa minum kopi macam orang tua... Tapi mak dan pak mertua aku tak pandai pun minum kopi...

aku sangat suka minum kopi... Kopi yang kaw-kaw... instant-instant cam nescafe aku tak layan...

Dan aku cuma suka kopi cap fajar menyingsing... lain dari kopi cap ini, pun aku tak layan... cap kapal api pun takleh celen sama ini kopi... Heheheheheh :D :D

Followers