About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Friday, December 4, 2009

Cuti cuti Malaysia

ini rupa budak kelaparan yang merajuk!


hari sabtu, kami sekeluarga ke Lost World of Tambun. Disebabkan ramai, kami naik 2 keta.. dan aku adalah driver last minit sebab bro3 x mo join... huhuhuuhu....
.......................
...............
.........
....
..
.
.
.
.
.

worth it...

faris....
farah...






pic main air?... oh no! jgn harap!



6 comments:

Fatt Chin Choy said...

pic main air tu yg aku nantikan
ko email jer aku
kekeke

julietchun said...

ko pakai bikini ke tem mandi pasal tu tak buleh kasik kami tgk? hahahahahahaha.

zonaku said...

Fatt Chin Choy:
hehehehheheee.. ko tunguuuuuuuuuu!

juliet:
tau xper....

Masy said...

lerr baru nk layan pic mandi2 hehehe

AZANI said...

bila sebut pic main air..aku hanya dapat bayangkan yang kereta redah banjir...yelah...profil kau cuma ada bahagian cermin sisi sebelah pemandu...

zonaku said...

masy:
heheheeee...dah sumer msk dlm air... camana nk bw kamera?

azani:
alahai.... xkan pic profil aku pun nk jadikan isu

Followers