About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Thursday, November 5, 2009

Kenyir Trip 3-5 Oct 2009 - Finale

sesampai di terengganu.. kami rehat n sarapan n beli barang basah di bandar... lapor diri di balai....
then trs ke pengkalan gawi... naik boathouse!

naik jer atas bot, ada sesi taklimat. then ladies adalah dibenarkan tido dlm bilik2 y ada.... guys leh masuk dgn syarat, beritahu orang lain... karang ada lak y buat maksiat. nak tukar baju n solat.. so diorg tetap dibenarkan guna bilik..... tido mlm, mmg ladies jer la dlm bilik... toilet ada 2, nk pakai y mana pun boleh.. juragan pesan, decide la mana ladies, mana gents.. tp kami x kesah sumer tu... pintunya blh kunci.... satu y nyata, sepanjang di sana, aku langsung x sentuh alatan memasak or basuh pinggan.. aku makan jer.... cawan n pinggan sdr aku basuh ler... lain² masa, aku lepak, borak².. lyn tido n tenangkan hati... cuma y x best, time aku layan hati jer.... ada jer y nyakat.. kaco tul laa...
pemancing tegar.. memancing dengan baikknya.. 2 hari mancing, dapat 3 ekor ikan... hehehheeeee! asalkan diorg puas dah ler... decoder astro meletup, so, guys melepas la nak tgk bola... kekekekekekekekekeeee!
GM kami pesan... selamat pegi selamat la balik... kalau x, nanges la dia, nak cari replacement staff seramai 20 orang serentak....so, memenuhi pesanan bos.... kami balik laaaaaa dgn selamat
pulang.. marilah pulang.. bersama sama.. ke tempat kerja.... konvoi 6 kereta kami selamat tiba di kajang jam 9 mlm (lbh kurang ler)
~TAM MAT~
pssstttt: lepas sebulan baru abes aku kesahkan hal ke kenyir nie.....

11 comments:

Sharif John said...

Best giler.... nnt nk bwk kayak sendiri la kayak sana... Sensored mata dh mcm geng Ayah Pin hahaha

arianna adrizal said...

mesti bila da kat daratan rs bergoyang2 mcm atas tasik lg =)

julietchun said...

bila tgk bot tu teringat citer anaconda plak.
aku tak penah naik bot besar gitu, mesti bestkan.

syah shah said...

tiba tiba rasa cam nak buat rombongan pi kenyir besok jugak... har har har har :P :P

Erina Asmawani said...

wuihh..bestnya kak..jom g sana lagi..ngan bloggers pulak.Hehe.Mahal tak expenes gi sana kak??

zonaku said...

john:
kayak??? x koser la aku.. jatuh karang, sapa nk kutip aku???

ayah pin??? abg din ada la.. heheheheh

anne:
syukur, aku x mabuk langsung... steady jer...

juliet:
ko ni kannn.. anaconda lak... seb baik bulan lepas... kalau bulan depan, mau aku cuak abes dah nie.....

sgt best tau! manjanggggg air jer....

syah:
sila ler....


erina:
best sesgt.. insyaallah kita g nanti... but kene yakin ngan budak2 laki la.. karang jadi apa2 bgantung pd diorg gak...

expenses sorg 180 jer.. include baju tempahan khas tu.. exclude transportation, duit lesen mancing. 1 joran, 10 hengget kot..

adibah said...

toilet tu 'terus' ke tasik ye? best jugak kan outing macam ni sekali sekala..

zonaku said...

heheheee.. sangat terus yer....

syah shah said...

err... itu pakej dari situ atau ada pakej lain?ada nombor kontek tak? aku teruja sesangat dah nih... har har har :P :P

zonaku said...

syah:
tah la plak
kalau ko nak nnti aku tnykan
xpun ko go through cnie
http://serigawi.blogspot.com/

syah shah said...

ok, tengkiyu... :D :D

Followers