About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, August 4, 2009

Kisah TV

minat citer nie???

aku kurang minat
sebab citernya akan buatkan aku menitis air mata di hujung cerita
even kisahnya berkisar dengan alam ghaib
menjadi medium perantaraan 2 dunia yang tidak akan bersatu
sesekali ada elemen yang menyebabkan aku menyesal menonton
bukan pilihan hati la

yang jadi tanda tanya...
pernah seorang teman menyatakan aset wanitanya telah di baikpulih
sejauh mana kebenarannya???
aku kurang periksa
korang ada fakta?
aku x mahu gossip a.k.a umpatan
hanya jawapan ya atau tidak
aku pernah meminatinya semasa lakonannya di 'party of 5'

7 comments:

theconfused said...

aku ske cite nih... walaupon aku nih tak bp brani...

errr... bab ubahsuai aku tak to, br nih aku baca megan fox was a boy.. punyalaaaa seksi gitu dp kata boy?? patutkaaaa??

ngeh3... nih dah masuk ngumpat, apa yg aku ckp tuh belum terbukti kebenaran ok.. :)

julietchun said...

baca kat paper aritu dorang kata dia lelaki, pastu keluar macam2 lagi citer, taktaulah nak cakap lelaki ke pompuan, yg pasti dia memang cantik & seksi.

Masy said...

aik samalah. klu tgk cite ni kompem akan termenangis gk huhuhuhhuh

eddie dewanaga said...

orang boleh buat seribu tanggapan sendiri sedangkan dia tak tahu fakta sebenar.

tiada yg mustahil dlm dunia ini.

John Iverson said...

x minat sgt citer2 mcm ni... tahyul...

Erm... psl pompuan ni ye? erm.... x tau nk komen apa... sbb mmg x tau...

zonaku said...

cikKompius:
hehehe.. kureng keyakinan la nk menonton... aku nak fakta laaaaaaaaaaa

juliet:
ko maksudkan sapa nie????? jen or megan? tetiba aku kompius, dah jangkit dr cikKompius

mMasy:
'ter' je kannnnss????? bukan sengaja.... coz diorg potray what r the chances we will face once janji kita dah sampai... so, cherish everyone around you!

zonaku said...

eddie:
sebab x mustahil la bertanyakan fakta nieee

john:
jgn la percaya.... tp this can make us think kan?

hehehehe....

Followers