About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Friday, July 10, 2009

Mimpi

masa ulangtahun kelahiran aku y lepas,
masuk jer tanggal 29 Jun, sms pertama y aku terima ialah dari adeq

aku diamkan aje..
actually, dlm famili kami, kami x buat apa2 sambutan pun,
sejak dl lagi,
ucapan n adiah, hanya biasanya bersama kengkawan...

dah pagi,
br aku reply
rupa2nya, dlm tido dia lps dia sms aku
dia mimpi,
aku baling ular mati kat dia

sian adeq!!!!
kekekekekeekkekeeee

psssttt: apa maksudnya???? mungkinkah aku putuskan hubungan dia atau ex aku nk ngorat dia??

11 comments:

julietchun said...

mimpi bersangkut ngan ular ni ada maksud mendalam,hehehehe.

HEMY said...

kalau kena patuk ular ok gak...nk dapat awek namanya..ahahaha

patungcendana said...

salam...

ganas nya mimpi adik kau...

re:...tg lumpur...harap2 doctor kau tak baca komen kau kat blog aku tu...hehehe

jom la datang lagi...:-)

zonaku said...

juliet:
y pasal mimpi kene patuk tu, aku paham la.....
y ni plak?????

HEMY:
awek??????? ko biar betul.. adeq pompuan, aku pompuan???? konk srh kami jd lesbian????

patungcendana:
tu la pasal...

heheheeee.. dia tau.... kene mrh bila ada allergy reaction jer.. or else... dia wat x tau jer

eddie dewanaga said...

tengok species ular jugak... ada rattlesnake, african mamba ataupun ular batang tebu...

lagi berbisa ular tu, lagi cepat ada org masuk minang...

lalala...!

ku tak sempurna said...

baling ular mati?? klu realitinya, ko berani ke tak ngan ular??


errr... klu aku, yg mati pun aku takut..


pssttt.. mimpi mainan tido :D

John Iverson said...

Baling ular mati? mendalam maksud ni... hehe

Sori sbb lama x jenguk... busy sket... sori k

zonaku said...

eddie:
apa pny teori nie??????

KTS:
ular??? aku brani jer... brani bukak langkah seribu supaya jauh dr ular tu

john:
ala.. mainan tido jer.. bak kata KTS tu...

Kak Long said...

bila penat atau serabut selalu gak mimpi ular...errrggghhh

theconfused said...

erkkk.. kalo mimpi kne patuk ular byk2 best peeee.. tp kalo blg2 nih.. arrr... arrr... aku lum abih ngaji gi bab tafsir mimpi yg ni... :P

zonaku said...

kaklong:
ye ke???? x to la plak sy bab tu.. dah dia y mimpi...

cikKompius:
heheheeeee.... p ngaji bg abih... pehtu mai xplain kat aku

Followers