About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, July 1, 2009

dah JULAI...

sedar x sedar, dah ke penggal ke dua tahun 2009
sesapa y ada tanam azam masa new year ari tu, apa pencapaian korang setakat nie??


semalam,
aku menyimpan rasa marah dalam hati
anehnya, kali nie aku blh bersabar
aku rasalah, mungkin usia y meningkat sebabkan aku jadi camtu


x pun,
mungkin berita dr SIS3 y gembirakan aku
pada ulangtahun dia ke 23 semalam, dia terima panggilan untuk temuduga pada 2 Julai 2009 (esok)
aku doakan dia dapat pengalaman berharga dlm sesi tu nanti
dan kalau dah itu rezeki dia
aku doakan dia dapat kerja tu
walaupun sebenarnya, dia target kerja di kampung halaman
rezeki Allah ada di mana²
semoga yang terbaik untuk dia

tapi,


pagi ni,
awal² lagi aku dah ngamuk


susah sangat ker nak paham arahan aku????
ker aku cakap bahasa lain atau aku bg arahan dr paralel universe y mesejnya x dapat nk di absorb ke dalam kepala diorg?


ker aku y salah???
aku harap aku y salah


rupanya,
aku masih belum dapat menahan sabar

~rupa pengganti sebenar~

8 comments:

ku tak sempurna said...

apa jadi dgn pengganti tu??
ko baling dia ke??

ishh.. janganlaaa...

sabar...


p/s : happy belated birthday :D

julietchun said...

cer ko cakap guna bahasa isyarat plak,hehe.

momentinlife said...

aku pn nk gelang mcm tu..
=p

zonaku said...

KTS:
y lama dah buang......
ni y terbaru la... y dlm n3 sblm nie sekadar hiasan.. hehehehe

TQ

Juliet:
aku lak satg y x paham apa aku kata

wafa:
rantai ok.. rantaiiiiii....

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

kalau marah, cepat2 cari paku. hentak kt dinding.. hehe

John Iverson said...

Setuju ngan sister Hazerin... hehe... Sabar ye...

zonaku said...

hazerin:
huhuhuuuu.. sian kan... makin btambah paku di dinding aku....

john:
ye..

HEMY said...

huuu...emo nih entri ni...ngan aku2 ikut emo

Followers