About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, June 23, 2009

Suara

aku x nyanyi depan orang
hanya nyanyi dlm keta time sensorang
sesekali bila Adeq ada dlm keta
or adik² aku ada dgn aku dlm keta
br sesekali aku ikut mnyanyi

sekali tu
Adeq tegur, 'kak, jgn nyanyi blh x, suara ko x sedap la!'
kecik ati aku time tu..kekekekekekekee
tp aku akui
suara aku x sedap untuk nyanyi
sebab tu bila aku sesekali ikut kwn² aku ke karaoke
aku sekadar melayan org y nyanyi

aku?
MINTAK MAAF jer la..
x layak
tp,
masa rakaman pengumuman
aku disuruh bersuara
katanya suara aku sesuai buat pengumuman
telah dirakam
sekarang
dalam proses approval


haiiiihhhhh...

korang rasa???
sesuai ker suara aku ni
nnti korang dengar la...
suaraku akan sering berkumandang
heheheheheheheeee... ampeh tul!


pssssttt: ppt la ms aku g interview dl, aku terpilih!

10 comments:

syah shah said...

aku nyanyi sensorang bulehla... nak suh nyanyi depan orang, harusla terus menggeletar kepala lutut... Hahahahahah :P :P

Nanti jap aku ingat balik sore ko... Hmmm... Ok, pass... Memang sesuai... Mueheheheheheheh :D :D

Mr PenyuBiru said...

aku tak pernah dgr ko nyanyi. tapi aku rasa bila ko nyanyi mesti sedap didengar. tapi kan, lagi sedap jika ko tak nyanyi langsung. kik3..

julietchun said...

Wah,kelas gitu.Bkn senang org nak dpt offer cam ko.

zonaku said...

syah:
heheheheee.. malu ai... (gelak gatai).

encikPenyu:
ko dengki la tu...

juliet:
byk la offer.. paksa rela tau!

Jard The Great said...

tingin nak dgr ko nyanyi.. hehehe..

momentinlife said...

dorg kata suara aku best..
aku xsuka...

sbb buat aku rsa tak nak bercakap.. haha

kalau aku jd ko, lagi la aku kuat nyanyi.. haha

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

ok, next reunion akan ada ptandingan karaoke. ade beran??

zonaku said...

jard:
ko nak tsunami lagi skali ker?

momentinlife:
hehehe.. aku sedar sore aku x best

hazerin:
aku berani jer... tp aku tengok jer la korang nyanyi

HEMY said...

perhatian...perhatian...

kepada sesiapa yg kehilangan peti suara, sila dptkan di kaunter penerangan bhgn hadapan foyer yg ada makcik mah donut pnya stall..


ko try wat pengumuman ni..aku nk nilai...ahahaha..tp time karoke kawan2 suke2 je..nyanyi jee

John Iverson said...

Mesti approve pny ni.... nk dengar la suara kamu... mesti seksi hahahaha

Followers