About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Monday, April 20, 2009

hari y amat letih!

rabu lepas... seharian aku di Cyberjaya! supaya korang x terlalu rindu aku (ye la... nak muntah, muntah laaaaa!) aku post scheduled n3
acara di sana mmg sangat best! aku bajet dlm 100 jer... turn up 230! syukur... n best sangat. walau aku amat letih sudahnya.selesai, terus ke acara men badminton. disebabkan minggu sebelumnya aku dah monteng, g jumpa adik² aku melepas rindu n angin (aku kan bad mood masa tu!) kat diorg...
rupa² terlalu ramai di sana kali ini. inilah kali pertama aku dpt seramai ini... 17 org semuanya untuk 2 court selama 2 jam. niat asal masa sampai untuk jadi penonton x tercapai, sebab pengelola paksa main..
walau aku rs cam dah x daya nak angkat raket baru aku nie, untuk x hampakan dia yang susah payah mengatur game supaya semua dapat bermain, aku main la 1 game, biasa jer... menang gak!
masa lepak² tu, aku nmpak belon 'hello kitty ' kat syiling dewan. tp aku dah mmg x mampu nk keluarkan kamera dah... korang tengok kan kat si penyu biru punya blog.. rujuk sini. sama jer, cuma dia pny, belon 'otoman' kat airport.
pssssstttttttttttt! aku nk post byk gambar, tp x leh.. asek sangkut jer.. x koser aku n k godek² lagi dah!

5 comments:

syah shah said...

jangan bad mood selalu... tak baik untuk kesihatan... Hihihihih :D :D

Event apakah kat Cyberjaya??

julietchun said...

raket baru semangat baru,kekekee.

HEMY said...

cyberjaya???kat taman tasik dia ke?ahad aku nmpk ada org nyumpit ramai2..tu kompeni ko ke??

aRaBeLLa said...

waa cawan TM..huhu

zonaku said...

syah:
TM Kristal Day.. TM pny event la...

juliet:
semangat baru..tenaga lama...

HEMY:
rabu la.. rabu....! smlm kat Sg jelok jaaaa....!

bella:
yes! buleh buat rendam megi cawan!

Followers