About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Tuesday, April 21, 2009

Bro3

kul 5.30 ptg smlm
Bro3 call, minta aku hantar dia ke stesen ketapi KL sebab dia nk blk kg
dah tamat dah sesi belajar dia,
tgu result n dah blh bergelar penganggur pada masa nie
satu gelaran y dia x suka..
cadangnya mulai Jun 2009 nie dia akan kerja
ada tawaran dr Panasonic, tpt dia buat praktikal
tp dia kurang gemar
dan dia ada bckap pasal plan agriculture n beli harta
aku doakan dia berjaya n dapat apa y dihajati
er.. sesaper ada nk tolong rekemen tpt keje kat dia??
chemical engineering undergraduate.
cewah.. cari line nie!
dan aku sampai rumah jam 8.30 mlm, just in time nk tgk Bones-siri y dah laa aku lupa
niat nk sambung bersihkan backyard x tercapai
haaaiiihhhhh... blk nnti la aku tgk camana..
x sempat buat ari keje, sambung jer ahad nnti
itupun kalau aku x keluar..
ada saper² nk ke pesta buku???? ker saja jenjalan ker...
bila ya 'new moon' nk msk panggung?

5 comments:

aRaBeLLa said...

bulan 11 kak..follow twilight gak ke?ade geng nieh..heheh

ku tak sempurna said...

aku dah gi pesta buku ari ahad..
igt nak gi skali lagi...
sbb aritu rmi sgt org...

syah shah said...

ko pegi pesta buku bile-bile pun memang kompom orang ramai... Heheheheh :D :D

Adik aku pun semalam dah pulang... angkut abes suma bebarang dia... Ntah buat ape pasni... Semalam dan arini masih lom berpeluang bercerita panjang...

eddie dewanaga said...

new moon..?

beb, lu minat cerita twilight ye...
*kuat berangan!!

:)

zonaku said...

bella:
yup.. minat gak la.. walau takut tgk citer antu, dsebabkan hensem² pontianak tu.. ku layan juga la...

kts:
nak saing blh?

syah:
aku x penah g lagi slama ni pesta buku nie.. tp aku tau ada tetiap thn.. agak mls la aku ni nk sesak² kat sana...
itu cerita dia ngan aku..bila kami bcuti nnti, maybe makin pjg citer dia pada aku

eddie:
tajuk dia sedap.. skali citer pontianak la plak.. seb baik x ngeri... hensem² lak tu...

teringin lak nk amik dia buat pameran.. berlian tu...!

Followers