About Me

My photo
Man is a model exposed to the view of different artists; everyone see it from some point of view, NOT from every point....

Wednesday, March 18, 2009


sedikit lagi gambar semasa dinner ari tu.. bukan apa.. supaya ada y cam jeles ngan aku.. ekkekeekekekeke gambar pertama tu persembahan dari para penganjur.. dengan sportingnya diorg menyanyikan lagu tu buat kami semua.. trimas!
yang kedua tu, peminat para penganjur snap gambar buat kenangan


yang ketiga dan keempat nie, persembahan yang menarik pada malam tu.. muhibbah! meriah!
buat semua konsultan, terima kasih daun keladi, tahun hadapan buat lagi ya!

6 comments:

syah shah said...

yelaa... nanti tawon depan aku buat lagi... aku tau aku bess... Muahahahahahah :P :P :P

theconfused said...

jeles?? aku tak jelesponnnn.. muahahahah

zonaku said...

syah:
cesssss... perasan!

cikKompius:
terasa ka?
kkekekekekekekekkekkekekekekkeeeeee
kali ni bersih x mcm last year, walau ujan..

syah shah said...

manede perasan... itu kan kenyataan... Muahahahahahah : P:P Adess... saket perut aku gelak... Kikikikikik :P :P

en_me said...

meriahnyerrrr.. kannns

HEMY said...

wowwww....meriahnya event..besh!!besh!!!

Followers